Nintendo Wii

Daca este cineva care considera ca este ceva pe piata mai tare ca Nintendo Wii, ma poate contrazice, dar nu ii voi da dreptate. Am reusit vineri sa luam pentru PC Garage cateva bucati pentru stoc, si fiindca erau suficiente, am sacrificat 1 buc pentru teste (adica subsemnatul :D).

M-a tinut treaz pana la 3-4 dimineata, si asta numai cu jocurile livrate bundle: tenis, box, baseball, bowling si golf. Pentru a intregi pachetul am mai luat si un NFS Carbon. Grafica este OK, controlul masinii superb. Mai jucasem NFS cu un volan Saitek R440 Force Feedback, dar chiar nu se poate compara cu WiiMote. Directia masinii se controleaza inclinand telecomanda spre stanga/dreapta, si miscarile sunt precise, fata de „brutalitatea” volanului.

O alta calitate a consolei Wii ar fi efortul fizic depus. Dupa 2-3 ore de joc sa nu va fie mare mirarea daca va treziti cu febra musculara, mai ales la box si tenis. Partea buna este ca are o sectiune de training, unde te poti acomoda cu telecomanda si iti poti incalzi muschii.

Am auzit ca ar fi foarte captivante SSX Blur si The Legend of Zelda, dar inca nu am avut placerea sa le incerc.

Lasă un răspuns