O altfel de pregatire…

De scurt timp am inceput sa organizam un altfel de training, cu diferiti producatori sau importatori oficiali pentru echipa noastra de vanzari. Aceste sesiuni sunt necesare datorita diversificarii gamei de produse. In acelasi timp, vrem sa ramanem constant conectati la ultimele lansari de produse si tehnologii  pentru a le impartasi  cu voi.

Sa luam un exemplu: la prima vedere un mouse gaming arata exact la fel ca un mouse normal, dar cu un design vizual mai frumos, mai atractiv. Insa, in realitate acest lucru este departe de adevar, multitudinea de butoane prezente pe mouse, senzorul optic sau laser este superior unui mouse normal sau chiar si materialul ce asigura un grip de calitate influenteaza foarte mult performantele si preferintele unui utilizator. Iar un gamer adevarat stie prea bine aceste lucruri, iar noi vrem sa raspundem exigentelor acestuia.

De ce am dat acest exemplu? Ei bine pentru ca una dintre primele sesiuni de acest gen s-a derulat cu binecunoscut  furnizor de periferice.

Consultantii nostri de vanzari au testat intreaga gama de produse Cyborg: tastaturi, mousi, joystick-uri si gamepad-uri. De asemenea, a fost testata  si gama de produse Mionix: mousi si pad-uri. Iar intrebari au existat din ambele parti, insa contacul fizic cu produsele a fost ceea a dat un plus acestui tip de intalnire.

Avantajele acestui proiect sunt de ambele parti. Noi ne imbogatim bagajul de cunostinte, voi beneficiati de cele mai bune sfaturi si recomandari. In plus, furnizorii/producatorii pot  afla ce exigente asupra produselor si serviciilor exista din partea voastra cu scopul imbunatatirii acestora pe viitor.

Pana acum au fost desfasurate astfel de sesiuni cu Microsoft, HP, AMD, iar lista continua si va continua ;).

 

 

Lasă un răspuns