Ofera cai putere de Valentine’s Day!

Castiga un chiptuning

Ai un cont de twitter? E bine! Ai un iubit/iubita? E super! Are si o masina? Atunci e cu adevarat minunat!

Participa in perioada 3-14 februarie 2011 la concursul organizat pe contul oficial de Twitter PC Garage si ii poti oferi un chiptuning cadou chiar de Valentine’s Day. Un cadou mai altfel decat cele intalnite pana acum, dar asta nu inseamna ca nu poti sa incerci!

Ce trebuie sa faci?

De-a lungul a 11 zile se vor oferi intrebari zilnice pe contul de Twitter. Este obligatoriu sa fii follower al contului oficial PC Garage.

Fiecare raspuns corect iti aduce numarul de puncte specific fiecarei zile. Fiecare ReTweet al intrebarii din ziua respectiva iti dubleaza sansele castigate din acea zi.

Citeste Regulamentul pentru detalii complete despre mecanismul concursului, premiu si conditiile de acordare ale acestuia.

Castigatorul premiului este: Zamfir Ovidiu (placintaxc)

2 comentarii la “Ofera cai putere de Valentine’s Day!”

  1. mihai spune:

    Care e valoarea tuningului si in ce consta el? Am vazut pe site-ul celor de la Dimsport ceva, dar inca nu mi-e clar. De exemplu, pentru un Logan de 1.4, ce s-ar putea face?

    • NOC spune:

      Valoarea depinde de fiecare masina in parte. Castigatorul va beneficia de operatiunea de chiptuning in mod gratuit, acesta fiind premiul, indiferent de masina la care doreste sa il faca.

      Modificarile care se pot obtine pentru motorul 1.4 MPI 8v sunt prezentate aici.

Lasă un răspuns