PlayStation 5, Ragnarok si noutatile Sony

Este oficial. Pe 19 noiembrie vom face cunostinta cu noul PlayStation 5

Conferinta PS5 care a avut loc pe 16 septembrie ne-a lasat cu gura cascata, mai ales in ultimele secunde. 😉 In aproape 50 de minute am reusit sa aflam atat data lansarii sau pretul noii console, cat si o multime de detalii despre jocurile noi sau pachetul de special pe care il poti obtine odata cu PS5. 

Ce este PlayStation Plus Collection PS5?

Daca aveai nevoie de inca un motiv sa iti reinnoiesti subscriptia PlayStation Plus, Sony iti ofera inca 17. Printre ele se afla God of War, Days Gone, The Last of Us Remastered, Detroit: Become Human si Batman: Arkham Knight.

Asadar, pe langa accesul la noile tehnologii si titluri AAA, posesorii de PS5 si PlayStation Plus vor primi cadou si un pachet de jocuri de top aparute in perioada PS4. Poti vedea mai jos tot ce include pachetul si conditiile in care il primesti gratuit. 

Ce jocuri am vazut la evenimentul PlayStation 5? 

In sfarsit, o parte din gameplay-ul Spider-Man: Miles Morales. Se pare ca cei de la Insomniac au reusit sa pastreze toate elementele bune din combat-ul jocului anterior si au investit in upgrade-uri pe partea grafica, cu o multime de noi detalii, lumini si reflexii. Momentan, tot ce stim despre data lansarii este “Holiday 2020.” 

Hogwarts Legacy pare sa fie un RPG de succes. Se pare ca grafica este destul de reusita si are o poveste noua, din perioada anilor 1800. N-am aflat inca detalii despre gameplay, insa stim ca jocul se va lansa in 2021. 

Marea surpriza a evenimentului a venit insa la final. Sau mai bine spus, dupa finalul conferintei: in 2021 avem un nou titlu God of War. In afara de un teaser postat pe Twitter de Santa Monica Studio in care apar cuvintele “Ragnarök is coming” nu stim mare lucru, insa hype-ul este deja extrem de mare pentru fanii lui Kratos. 

In rest, am mai vazut Final Fantasy XVI care arata superb, cateva minute de gameplay Call of Duty: Black Ops Cold War, un Resident Evil reinventat care se lanseaza in 2021 si cateva detalii despre Death Loop, care ne face sa asteptam cu nerabdare primavara anului viitor. 

Poti vedea mai jos toate anunturile facute in cadrul evenimentului PlayStation de pe 16 septembrie.

Lasă un răspuns