Rabla 2: unde-s 2, puterea creste

Schimba rabla de acasa cu o super piesa si adu un zambet pe fata unor copilasi care nu au parte de niste lucruri pe care noi uitam sa le apreciem uneori.

O vorba din popor spune ca unde-s doi puterea creste. Asa sa fie oare?

Noi iti propunem sa accepti provocarea si sa demonstram impreuna ca se poate. Ca un lucru nu trebuie sa fie mare pentru a fi maret. Ca putem face cativa micuti sa zambeasca in aceasta toamna.

Bazandu-ne pe succesul inregistrat anul trecut, am lansat programul Rabla, editia a2a. De data aceasta poti aduce vechiul sistem, laptop, monitor sau unitate centrala, iar noi te vom recompensa cu un voucher de cumparaturi pentru a-ti achizitiona unul nou. Mai multe detalii despre program poti afla de aici.

Produsele aflate in stare buna vor fi donate Organizatiei Salvati Copiii.

Iar daca programul nu se pliaza pe nevoile tale, dar vrei sa batem palma pentru a-i ajuta pe cei mici, poti dona o suma modica, iar noi vom pune inca pe atat. Cu alte cuvinte, la fiecare comanda pe care o vei efectua in perioada 15 iunie- 15 septembrie poti alege sa donezi de la 1 la 10 lei. Suma donata va fi trecuta ca pozitie de sine statatoare pe factura.

La finalul proiectului, noi vom adauga inca pe atat si toate fondurile vor fi directionate catre Organizatia Salvati Copiii.

Poti afla ce suma a fost stransa in timpul programului din widget-ul special creat pe homepage.

Ce zici? Batem palma?

7 comentarii la “Rabla 2: unde-s 2, puterea creste”

  1. Sergiu A. spune:

    Am 2 întrebări:
    1. Niște piese hardware (kit placa de bază + procesor + rami, sursă, cd-rom) nu pot fi donate, fără nici o obligație (voucher)?
    2. De donat o sumă modică nu se poate realiza fără a face o comandă la PC-Garage?

  2. Madalina spune:

    1. Termenii programului se pot gasi aici: http://www.pcgarage.ro/rabla-pentru-pc-uri/
    2. Donatia se poate face doar la efectuarea unei comenzi.

  3. Alex spune:

    Suma modica poate fi donata si direct pe site-ul organizatiei: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=0007

  4. Cretu Dragos spune:

    buna ziua. vocheru primit pe un sistem e valabil la un sigur produs de minim 1000 lei sau pot sa cumpar mai multe produse care sa insumeze ca valoare minimul de 1000 lei?

Lasă un răspuns