Top 10 accesorii pentru laptop

Indiferent pentru ce e folosit, un laptop are nevoie de accesorii. Cele mai importante, în opinia noastră sunt:

1. Geanta sau rucsac

O geantă sau un rucsac este un accesoriu comun, dar foarte important. Alege smart ceva care să tină cont de necesarul de spațiu de care ai nevoie sau de posibilitatea de a călători în condiții de siguranță.

2. Cooler

Laptopurile se încălzesc, asta nu este un secret. Dacă folosești un timp îndelungat sistemul, asigură-te că nu-l folosești ca încălzitor. În plus, majoritatea coolerelor au un design ergonomic care fac utilizarea mai ușoară.

3. Securitate și filtre de confidențialitate

Dacă pe laptopul folosit ai informații foarte importante și călătoresti mult, trebuie să iei in considerare utilizarea unui filtru. De asemenea, dacă folosești notebookul în spații publice pentru diverse prezentări, o soluție de securitate simplă te scapă de griji.

4. Adaptoare bluetooth

Dacă laptopul nu a fost dotat de fabricant cu un modul bluetooth, alegerea unui adaptor extern, conectat pe USB va face posibilă sincronizarea cu diverse dispozitive externe (smartphone, căsti, tastaturi etc).

5. Docking station

Conectează toate deviceurile pe care le folosești la birou și concentrează-te pe activitatea ta. Uită de cuplarea diverselor cabluri sau de activarea monitorului extern de fiecare dată.

6. Mouse wireless

E pur si simplu mai ușor să folosești un mouse decât pad-ul laptopului. Și alegând un device wireless, ai o foarte mare libertate de mișcare.

7. Boxe wireless

Dacă vrei să vezi un film sau un clip muzical, o pereche de boxe wireless va face ca aproape să nu-ti dai seama că folosești un laptop. In plus, sunt portabile și le poți lua cu tine oriunde.

8. Storage extern

Un hard-disk extern sau o memorie externă USB poate fi soluția salvatoare în a transfera rapid și simplu informații de pe laptop. De câte ori nu ai regretat ca nu avut la îndemâna ceva care să te scutească de a primi pe mail arhive sau linkuri de download ?

9. TV tuner

Un TV LED cu o diagonală generoasă este deocamdată în afara listei de priorități. Dar asta nu înseamna ca nu poți urmări și înregistra programe TV. Atașează un TV tuner USB la laptop și relaxează-te între două sesiuni de studiu.

10. Extensie de garantie și/sau asigurare

Ai făcut o investiție bună în viitorul tău sau al cuiva drag ție. De ce nu te asiguri că investiția ta este protejată suplimentar? Achizitionează o extensie de garanție de 1 sau 2 ani sau o extensie de garanție cu asigurare inclusă.

 

Care este accesoriul esențial al unui laptop pentru tine ?

 

Lasă un răspuns