Vrei sa fii primul la un pret mai mic?

Pentru asta am lansat o noua facilitate in magazin, precomenzile.

Ce este o precomanda?

Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare la un pret special, garantandu-se in acelasi timp livrarea acestuia. Produsele la precomanda se adauga in cos si se trimite comanda in acelasi fel ca orice alt produs din magazin.

Care sunt avantajele unei precomenzi?

Produsele foarte asteptate pot sosi cu stoc limitat sau cu un stoc care se poate epuiza foarte repede in momentul lansarii. In acelasi timp, preturile de precomanda vor fi intotdeauna preturi promotionale, sub cele de lansare. Deci facand o precomanda, va asigurati atat ca veti primi produsul imediat dupa lansare, cat si ca veti beneficia de un pret foarte bun si sub cel de vanzare din momentul lansarii.

Ce produse se pot precomanda in acest moment?

Lista de produse la precomanda se actualizeaza continuu, pe masura ce producatorii anunta datele de lansare ale produselor noi. In acest moment, puteti precomanda la PC Garage de la Apple iPad 2, Motorola Xoom si Acer Iconia, pana la Gigabyte G1 Guerilla, OCZ Vertex 3 si Radeon HD6690 4GB.

Pentru a fi intotdeauna la curent cu ultimele produse la precomanda, va puteti inscrie atat cu adresa de email la newsletter-ul special de precomenzi, cat si la feed-ul RSS.

Iar ca sa te convingeti ca precomenzile sunt intr-adevar doar in avantajul vostru, puteti citi toate detaliile despre cum functioneaza.

Intrebarea de baza ramane: vrei sa fii primul la un pret mai mic? Atunci precomanda.

Precomenzi PC Garage

Lasă un răspuns