Workshop & prezentare Saptamana carcaselor

Untitled-1Ziua a 5-a a fost si ultima a evenimentului, zi in care am aflat castigatorul premiului nostru. Acesta a fost Cazacu Timotei, un tanar foarte pasionat de tot ceea ce este legat de IT dar si un impatimit al jocurilor pe PC. In aceasta ultima zi am avut prezentate modelele de carcasa Cougar Archon, Segotep SG-Z2, Super Flower SF-2000B si Fractal Design NODE 605, cea din urma fiind aleasa si pentru ansamblarea zilei.
Nu a lipsit nici in aceasta zi transmisia live, asa cum au fost obisnuiti pasionatii de IT si in zilele precedente, echipa PC Garage TV facandu-si din nou datoria de a prezenta ansamblarea dar si de a raspunde intrebarilor spectatorilor ce au urmarit evenimentul in direct.

Deja obisnuit cu atmosfera din jurul sau colegul de la ansamblare Victor a avut la dispozitie pentru ziua a 4-a tot patru modele de carcase precum in zilele anterioare. Modelul ales pentru ansamblarea live a fost Corsair Carbide 400R. Totusi cea mai „vizitata” carcasa dintre cele expuse a fost fara indoiala titanul fulltower Nanoxia Deep Silence 6. Modelul 3 ales pentru prezentare a fost varianta mai mica a lui Deep Silence 6 si anume Nanoxia Deep Silence 4 in timp ce carcasa cu numarul 4 a fost Zalman Z1. Madalin a fost si el prezent ca de fiecare data cu varianta LIVE STREAM a emisiunii, raspunzand cu mult entuziasm intrebarilor venite din partea celor care au participat activ la emisiune. Ea poate fi urmarita pe PC Garage TV cu subiectul Saptamana carcaselor deschise – Ziua 4

In ziua numarul trei capul de afis l-a tinut carcasa Thermaltake Chaser A41, aceasta fiind aleasa si pentru ansamblare. Alaturi de ea un alt model foarte cautat a fost Zalman Z11 Plus. Pe langa cele doua si-au mai facut simtita prezenta sub privirile celor prezenti si modelele NOX Vulkan dar si Fractal Design XL R2. Durata ansamblari a fost aproximativ egala cu cea din ziua anterioara, de aceasta data implicarea publicului fiind ceva mai ridicata decat in precedentele zile.
Nu a lipsit nici transmisia LIVE realizata ca de obicei cu mult succes de colegul nostru Madalin, episod ce poate fi urmarit si inregistrat AICI.

Cea de-a doua zi a Saptamanii carcaselor deschise a avut in prima plan carcasa Zalman Z3 Plus, una dintre cele mai elegante carcase daca putem spune. Zalman Z3 Plus permite instalarea a maxim 5 ventilatoare 120 mm, este echipata cu panou lateral transparent si panou frontal cu mesh.
Asamblarea s-a realizat in aproximativ 50 minute si a fost urmarita pe streaming-ul live de peste 600 de persoane.

Puteti urmari zilnic asamblarile realizate live pe canalul nostru de Youtube PC Garage TV iar daca ati ratat emisiunea, o puteti viziona aici.

Prima zi din workshop-ul Saptamana carcaselor a debutat la PC Garage cu o introducere a primelor 4 modele de carcase si cateva sfaturi utile privind aspectele importante dintr-un proces de asamblare, operatiune care de multe ori este supusa unor omisiuni grave. Dintre acestea, cele mai frecvente 3 greseli pe care le fac „incepatorii” sunt: omiterea folosirii pastei termice pe cooler, montarea incorecta a distantierelor pe placa de baza, deteriorarea mufelor SATA sau de alimentare. Greseli ce duc la functionarea in mod defectuos a sistemului, arderea unor circuite si implicit la pierderea garantiei.

Asamblarea demonstrativa realizata in prima zi a workshop-ului a avut la baza carcasa Cooltek Antiphon, una dintre cele mai silentioase carcase ce se afla in topul preferintelor clientilor PC Garage. Componentele folosite in alcatuirea sistemului au fost: sursa Sirtec 500W, cooler Zalman, SSD Toshiba 128GB, placa video Gigabyte Radeon R9, placa de baza Gigabyte G1.Sniper, procesor AMD Kaveri A10, memorie AMD Gamer Series 8GB DDR3 2133 MHz.

Pe durata celor 5 zile de workshop, toate carcasele prezentate vor beneficia de un discount special. Asa ca daca intentionati sa achizitionati o carcasa din cele prezentate, voucherul de 10% reducere poate deveni un motiv in plus sa ne faceti o vizita. Codul este disponibil numai in sediul PC Garage.

De asemenea toti cei prezenti la eveniment vor participa la o tombola cu premii in ultima zi a evenimentului.

 

Lasă un răspuns