Meriti un sejur in Orasul Etern

Esti client PC Garage? Pregateste-ti incaltamintea cea mai comoda, aparatul foto si harta Romei, te trimitem sa explorezi orasul de pe cele sapte coline. Vei avea parte de verdeata omniprezenta, gradini cu lamai si portocali, Vatican, Colosseum, Fontana di Trevi, Il Vittoriano, Pantheon, Piazza del Popolo, multe alte monumente si fantani la tot pasul, Smart-uri nenumarate parcate perpendicular, fotografii cu personalitatile care au calcat pragul diverselor localuri, oameni zambitori si relaxati.

Cum intri in concurs? Cumperi de la noi de cel putin 50 lei in perioada 3 – 29 august 2010. Mai exact, fiecare 50 de lei din valoarea totala a comenzilor din aceasta perioada iti aduc o sansa la tragerea la sorti de pe 30 august. Zeita Fortuna va alege 20 de gladiatori pentru infruntarea finala a concursului, o intrecere (pe viata si pe… sejururi) de care romane moderne (kart-uri de 6,5CP 🙂 ). Transportul finalistilor la pista de karting si inchirierea bidiviilor sunt pe cheltuiala noastra. Dupa toate cele trei runde in arena, cei mai dibaci cinci manuitori ai kart-urilor vor fi rasplatiti cu un sejur de doua persoane in capitala Imperiului Roman.

Esti blogger? Fa cunoscut acest concurs prietenilor si cititorilor tai si pleci la Roma.

Scrie un articol pe site-ul/blog-ul tau in perioada 3 – 29 august 2010 despre aceasta campanie, include doua link-uri (curate) spre pagina campaniei si homepage-ul PC Garage, trimite-ne URL-ul articolului pe adresa de mail concursuri [at] pcgarage [dot] ro si esti inscris in concurs.

Toate articolele vor participa la o tragere la sorti din care vor fi alesi 10 finalisti. Intrecerea finala este aceeasi ca si in cazul clientilor, un concurs de karting (costuri de deplasare si inchiriere kart-uri suportate), cu mentiunea ca se va alege un singur castigator pentru un sejur de doua persoane la Roma.

Regulamentul integral al campaniei si alte detalii sunt disponibile aici.

Bona fortuna!

2 comentarii la “Meriti un sejur in Orasul Etern”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Dumi, PC Garage. PC Garage said: Ai un blog? Intra in concurs: http://bit.ly/94Wz3I RT & intri in tragerea la sorti pt un http://bit.ly/d77TNX pt PC si Xbox […]

  2. […] califica pentru tragerea la sorti daca postezi pe blog un articol despre acest concurs. Gasiti aici cerintele […]

Lasă un răspuns