Finalistii Internship-ului PC Garage 2011

Mai este putin timp pana la toamna, insa noi am inceput sa numaram bobocii inca de pe acum.

V-am invitat aici sa aplicati la programul nostru Internship 2011. Dupa deadline-ul de aplicare a urmat o saptamana plina de interviuri, timp in care ne-am cunoscut cu o parte dintre cei care au aplicat, am povestit cu placere si am aflat lucruri interesante despre fiecare. In acelasi timp, ne-a impresionat numarul mare de aplicatii pentru programul nostru si faptul ca cei mai multi dintre cei care si-au dorit sa ia parte la acest program erau clienti vechi ai magazinului.

Ulterior, a urmat si momentul selectiei, despre care trebuie sa recunoastem ca a fost unul destul de dificil. Totusi, i-am ales pe cei patru, care in luna august vor fi alaturi de echipa PC Garage. Haideti sa ii cunoastem impreuna.

Vom incepe cu departamentul Vanzari, acolo unde Mihail Purcaroiu (foto dreapta), in varsta de 23 de ani, si-a dorit foarte mult sa faca parte. El este pasionat de IT, dar si de vanzari in acelasi timp. Pe noi ne-a convins la interviu ca poate face o treaba buna in vanzari si iata-l in echipa.

Coechipierul sau este Viorel Vladescu (foto stanga), din Bucuresti, care, desi aplicase initial pentru departamentul de marketing, in urma discutiei am ajuns la concluzia ca departamentul Vanzari  i s-ar potrivi ca o manusa, data fiind si apetenta lui pentru acest domeniu.

 

La Marketing avem placerea sa vi-o prezentam pe Bianca Paraschiv (stanga), in varsta de  22 de ani, studenta in anul 3 la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA. In prezent, Bianca este membru voluntar al unei organizatii studentesti, activitate care i-a intarit convingerea ca Marketing-ul este ceea ce vrea sa faca in viitor. Cu ea va face echipa Liviu Cotles (dreapta), 21 de ani, care a terminat facultatea de Administrare a Afacerilor in cadrul ASE-ului. A aplicat in cadrul Internship-ului in departamentul de Marketing de la PC Garage pentru a pune in practica ceea ce a studiat la facultate.  Citatul lui preferat este „I am easily satisfied with the very best”, de Winston Churchill, despre care nu putem spune decat ca suntem de acord in totalitate si ne asteptam ca toti 4 sa dea tot ce e mai bun in luna august.

Le dorim mult succes celor patru, care s-au apucat deja de treaba 🙂 !

Lasă un răspuns