Experimentează și caștigă cu GeForce Experience!

concurs

În urmă cu o săptămână v-am invitat să ne spuneți părerea voastră despre GeForce Experience, la o super campanie organizată în parteneriat cu NVIDIA și ASUS. Primii 20 de câștigători au fost deja extrași prin intermediul site-ului random.org, însă aventură continuă. Acesta a fost primul concurs din serie, unde am avut de oferit stick-uri USB NVIDIA, iar surpriză cea mare plus alte premii urmează să fie dezvăluită foarte curând.

Dacă tot vorbim de GeForce Experience, hai să vedem ce este și la ce ne ajută.

GeForce Experience este o aplicație realizată de catre cei de la NVIDIA, ce vine in ajutorul deținătorilor de plăci video NVIDIA (în special a gamerilor) cu o mulțime de opțiuni dintre care amintim:

  • Optimizarea jocurilor voastre;
  • Notificarea și update-ul driverelor plăcii video la ultima versiune;
  • Inregistrare, partajare și streaming pe Twitch prin intermediul funcției ShadowPlay;
  • Streaming-ul jocurilor voastre de pe PC către consola NVIDIA Shield;

Așa că vă recomandăm să stați cu ochii pe pagină noastră de Facebook cât si pe blog, pentru a fi la curent cu următoarele tutoriale video realizate de către cei de la Creative Monkeyz pe placă video ASUS GEFORCE® GTX ™ 970 și bineînțeles pentru a vă înscrie la concurs.

Un comentariu la “Experimentează și caștigă cu GeForce Experience!”

  1. […] trecuta v-am invitat sa ne spuneti parerea voastra despre GeForce Experience in cadrul unei super campanii ce a fost organizata in parteneriat cu ASUS si NVIDIA. Continuam […]

Lasă un răspuns