Gladiatorii finalisti pentru Roma

Iata-ne si in faza a doua a concursului „PC Garage te trimite la Roma”. Finalistii extrasi de catre sistemul random.org sunt urmatorii:

  1. Radu Negoita
  2. Sachelaru Laurentiu
  3. Jamal Ayash
  4. Mihai Iordanescu
  5. Karmieh Samir
  6. Manole Razvan
  7. Ghidanac George
  8. Suta Odin (transcriere eronata)
  9. Abagiu Nicolae
  10. Andrei Chitu
  11. George Adam
  12. Nita Gabriel
  13. Levente Santha
  14. Voicu Florin
  15. Raducanu Stefan
  16. Alexandra Plesa
  17. Vlad Popa
  18. Paun George
  19. Mihai Buta
  20. Lehel Vaspal
  21. Stefan Dumitru





Cei douazeci ce si-au facut norocul singuri, cumparand de la Garaj, vor fi contactati in cursul acestei saptamani pentru ultima faza a competitiei: cursa de kart-uri din 4 septembrie pe circuitul AMCKART de pe Soseaua de Centura, nr. 5A, Comuna Tunari, intre orele 10.00 – 12.00. Cei mai dibaci cinci din cei douazeci de participanti vor putea trece mai departe, de pe scaunul kartului, pe cel al avionului catre Roma din 10 septembrie.

In sectiunea dedicata bloggerilor, toti bloggerii inscrisi in concurs vor trece in faza a doua a concursului.

Participantii sunt:

1. Bogdananghelina.ro
2. Digitalization.wordpress.com
3. Pimpmyunit.blogspot.com

Revenim cu filme si foto de la circuit, precum si cu marturiile castigatorilor.

Felicitari finalistilor, succes in ultima faza a concursului!

9 comentarii la “Gladiatorii finalisti pentru Roma”

  1. Dani spune:

    „Bloggerii
    sa aiba minim 4 posturi, excluzandu-l pe cel legat de concurs”
    care din cei trei îndeplineşte această condiţie ?

    • NOC spune:

      Pai intra pe blog-urile respective si vezi. 🙂 Au mai fost inca 2 intrari in concurs care nu au indeplinit conditiile si nu au intrat in finala.

  2. Cristi spune:

    La 5670 … ati lasat 1 de la cautarea anterioara. si din 5670 a iesit 15670 ….

  3. Sunt nerăbdător să văd ce va fi pe circuitul AMCKART. Dar trebuie să vă felicit pentru concursul organizat care s-a desfășurat simplu și fără prea mare tam-tam. O metodă pentru atracția clienților excelentă și tot odată o oportunitate pentru aceștia. În special felicitări pentru secțiunea dedicată blogger-ilor !

    • NOC spune:

      Multumim pentru aprecieri, dar ceva a fost totusi cu concursul dedicat bloggerilor, au fost foarte putini participanti. 🙂 Fie nu s-a inteles prea bine concurusul, fie premiul neatractiv.

      • Eu cred că nu a fost destul de bine promovat. Clienții au intrat automat în posesia taloanelor/cupoanelor sau cum se numeau… atunci când achiziționau un produs chiar dacă nu au știut ce și cum e cu, concursul însă pentru bloggeri treaba era mai grea, aceștia trebuiau să intre pe pagina concursului să vadă în ce reguli trebuie să se încadreze iar apoi să compună un articol iar prin numărul mic de înscriși se subînțelege că nu mulți bloggeri au ajuns pe acea pagină :-). Părerea mea…

  4. […] pentru atentionare, actualizasem deja pe blog si aici nu au mai ajuns modificarile. http://blog.pcgarage.ro/concurs/glad…i-pentru-roma/ __________________ Poate tu vei descoperi leacul pentru […]

Lasă un răspuns