Copiii isi asteapta calculatoarele

Programul Rabla pentru PC-uri este pe ultima suta de metri. Iar prin amabilitatea domnului Mihai Ghebrea, am primit si primele fotografii cu sala ce va gazdui o parte din calculatoare.


Aceasta a fost amenajata chiar de copiii din centru, castigand prin acest lucru si simtul de responsabilitate fata de lucrul obtinut prin propria munca. Dl. Mihai ne-a spus cu bucurie ca au raspuns prezent la actiune toti copiii, inclusiv cei care aveau obiceiul de a-si face de lucru in afara complexului.

Mai avem nevoie in acest moment de mousi (seriali, PS/2 si USB), tastaturi (AT, PS/2 si USB) si eventual boxe (indiferent de tip), asa ca daca mai aveti asemenea periferice in stare buna (estetic si functional) va rugam sa ni le trimiteti. Noi punem la bataie tricouri My Garage. Pentru mai multe detalii si intrebari puteti intra aici.

Ii multumim domnului Mihai pentru vizita si povestile impresionante si speram sa facem un mic interviu video cu dansul pentru a le afla si voi. Vom reveni cu instantanee de la inaugurarea salii.

Lasă un răspuns