La PC Garage, EURO 2016 iti poate aduce un calculator VR-Ready

vizual euro 2016

Sunt putine evenimente capabile sa acapareze atentia unui intreg glob. In aceasta vara, EURO 2016 va face exact acest lucru, transformand fotbalul intr-o adevarata sarbatoare europeana. O sarbatoare ce dureaza o luna de zile.

Pentru cei ce stiu ce inseamna magia EURO 2016, PC Garage a lansat un super concurs bazat pe pronosticuri. Cei ce vor anticipa rezultatele meciurilor vor avea sansa de a castiga unul dintre zecile de premii din concurs, ce au o valoare totala de 30.000 de lei.

Premiul cel mare este chiar super-sistemul PC Garage Gaming Rebels VR Ready, motorizat de placa grafica Radeon R9 390 cu 8GB GDDR5.

De asemenea, poti castiga si alte 74 de premii in valoare totala de 30.000 de  lei, printre care se regasesc o multime de procesoare de la AMD.

Mecanismul de concurs este simplu: accesezi pagina de concurs, citesti regulamentul, completezi toate campurile goale si apoi speri sa ai cel mai mare punctaj.

Participa cat mai repede! Pronosticurile de clasare a echipelor in grupa si cele despre marea castigatoare a campionatului se pot trimite pana cel tarziu vineri, 10 iunie, ora 21:59.

Iata si un video review al marelui premiu:

Lasă un răspuns