Pasionat de fotbal? Participa si ia-ne premiile!

Campionatul European de Fotbal 2020 (multumim Covid pentru confuzie) se desfasoara in perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Ca sa treci mai usor peste faptul ca noi participam mai mult… din fata televizorului, ne-am gandit sa iti dam putin de lucru atunci cand vine vorba despre pronosticuri. 

Nu doar de dragul artei, evident. Punem la bataie si cateva premii cu ajutorul lui AMD, Epson, Huawei, Inaza, Kingston, Lenovo, Logitech, Redragon, Xiaomi si bineinteles, AlphaGear by PC Garage. Cateva, adica mai mult de 70 – printre care si un laptop Legion, un PC de gaming AlphaGear, SSD-uri, procesoare si multe, muuulte periferice. 

Cum participi la concurs?

Nimic mai simplu, mai ales daca esti microbist. Intri pe PC Garage, ghicesti scorurile meciurilor care urmeaza sa fie jucate si esti inscris automat in concurs. Ideea e bineinteles,  sa acumulezi cat mai multe puncte la finalul zilei sau la sfarsitul campionatului. Daca nimeresti si Gheata de aur sau echipa castigatoare, cu atat mai bine. Ai in plus 800 sau 1000 de puncte care te vor ajuta cu siguranta la final (nu uita sa le alegi inainte de inceperea primului meci al turneului).

Cum se acorda punctele?

200p pentru fiecare rezultat exact (ex: ai mizat 0-0 si s-a incheiat 0-0).

• Grupe:

100p pentru fiecare pronostic corect (ex: ai mizat 1-0 si s-a incheiat 3-1).

20p pentru numarul corect de goluri marcate de o echipa (ex: ai mizat 2-1 sau 0-0 si s-a incheiat 0-1).

120p pentru fiecare pronostic corect si nr. corect de goluri pentru o echipa (ex: ai mizat 2-1 si s-a incheiat 3-1).

*Punctajul meciurilor din faza eliminatorie creste cu 50% fata de punctajul din grupe.

Vezi regulament complet! 

Ce poti castiga?

Premiul cel mare pentru clasamentul general este un PC de gaming AlphaGear Aeris, echipat cu Intel i5 11400F si RTX 2060. Nici laptopul pentru locul 2 nu e rau – un Legion cu i5-10300H, 512GB SSD si GeForce GTX 1650 Ti. 

Punem la bataie si 4 procesoare AMD, smartphone-uri Xiaomi sau Huawei, scaune gaming Inaza, dar si periferice Logitech sau Redragon. 

Pe langa clasamentul general si faza eliminatorie, nu uita ca avem si premii zilnice (cate un SSD Kingston), provocari saptamanale, dar si super premiul de deschidere, un videoproiector Epson EF-100B. Poti vedea lista completa de premii in regulamentul campaniei

Daca te simti inspirat si mai ales pasionat de fotbal, verifica lista completa a echipelor, completeaza scorurile pe PC Garage inainte de inceperea fiecarui meci si.. ne vedem in finala! Cine crezi ca va castiga? 😉 

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns