Orice PC de gaming = 2 cadouri

Ar fi pacat sa strici hype-ul unui sistem nou cu periferice de acum 3-4 ani. Daca tot iti cauti un PC, poti sa alegi unul care vine la pachet cu un mouse si un mouse pad AQIRYS. 

Din 25 iunie, primesti cadou kit-ul de periferice de mai jos pentru orice PC de gaming PC Garage

Mouse pad-ul AQIRYS Eclipse e waterproof, are iluminare 360° cu sapte culori + trei efecte RGB si dimensiuni extra large: 900 x 400 x 4 mm. Iluminarea poate fi controlata direct prin butonul amplasat pe mousepad, sau prin driver AQIRYS. 

Mouse AQIRYS Polaris Wireless

Ce spun clientii? 

Razvan:

Q: Ce ti-a placut sau nu ti-a placut la acest produs?

A: Totul, de la cum se simte acest mouse in mana si cum se aud butoanele si clickurile pana la cat de usor si moale este cablul.

Q: Ai recomanda si altora produsul?

A: Cu siguranta, pt specificatiile astea versus pretul pretins mi se pare best buy la ora actuala in materie de mouse-uri wireless de gaming.

Andrei:

Se incarca FOARTE rapid de la 40% se incarca o ora jumate de la usb 3.0 de pe placa de baza. Click-urile sunt rigide imi place pentru ca la cel vechi se apasa foarte usor si ma enerva,nu are detali in plus gen aripi si forme degeaba.

Valentin

Raport calitate/pret bun din punct de vedere al bateriei, senzorului de mare calitate si a design-ului.

– Durata bateriei este de aproximativ 3 zile pe modul streaming cu brightness maxim (tin sa precizez ca il tin pornit doar pe durata zilei).

– Tot ce pot sa zic despre senzor este ca indiferent de modul in care folosesti mouse-ul (wireless / wired) nu se simte nicio diferenta la o distanta de ~1 metru.

Vezi pagina campaniei

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns