StarCraft II – competitia live

Gamer casual sau gamer hardcore te asteptam Sambata 23 martie la competitia LIVE organizata de PC Garage in cinstea noului expansion StarCraft II Heart of the Swarm.

Va invitam pe toti cu mic cu mare la „The HUB” (vis-a-vis de Magazinul Unirii) sa vizionati impreuna cu noi un concurs cu premii de peste 20.000 RON, sa ne intalnim, sa mai socializam si, de ce nu, sa ne luati premiile. Pentru ca da, avem premii si pentru spectatori.

Intrarea la orele 14.00, iesirea cand va plictisiti sau cand se termina. Desi noi nu credem ca o sa va plictisiti deoarece StarCraft este jocul care permite cu lejeritate sa fii spectator si sa traiesti jocul chiar daca nu esti efectiv implicat.

Iar in caz ca nu ati aflat, unul dintre deliciile acestui eveniment este si meciul de challenge dintre castigatorul Ligii Master si ProGamer-ul Andrei „DeathAngel”. Un motiv in plus ca sa veniti si sa aflati lucruri interesante de la un om care a facut din pasiunea pentru gaming un job.

Motive

Celor care nu pot veni le transmitem ca pot vedea intregul eveniment prin video streaming pe twitch.tv/pcgaragetv. Cu impresii de la fata locului si poze va vom tine la curent pe contul nostru de Facebook si Twitter urmarind hashtag-ul #sc2pcg.

Toate detaliile le regasiti mai jos:

Harta event StarCraft II

DeathAngel

Un comentariu la “StarCraft II – competitia live”

  1. Zamfir Victor Ionut spune:

    Dar in ce an se desfasoara concursul acesta 2090 ????

Lasă un răspuns