Campionatul Mondial de Sport Electronic (IeSF)

img
In perioada 1-3 noiembrie Romania va fi gazda Campionatului Mondial de Sport Electronic (International eSport Federation – IeSF), eveniment ce va aduce la Sala Polivalenta din Bucuresti 300 de jucatori din peste 50 de tari. Campionatul Mondial de Sport Electronic include competitii de League of Legends, Starcraft II, Tekken Tag Tournament 2 si Alliance of Valiant Arms.

Spectatorii ii vor putea urmari pe unii dintre cei mai buni jucatori din lume, dar vor putea participa si la competitiile si tombolele din afara concursurilor oficiale.

PC Garage la IeSF
PC Garage este singurul magazin online IT partener la Campionatului Mondial de Sport Electronic si este prezent la standurile Madcatz si Natec (in foaierul lateral dreapta). Cu ce ii asteptam pe vizitatorii pasionati de gaming? Concursuri de gaming la stand, lansari de produse, promotii la perifericele gaming preferate.

Daca esti din Bucuresti si nu ti-ai luat inca bilet dar vrei sa fii prezent la eveniment, lasa-ne un mesaj aici spunandu-ne de ce vrei sa vii. PC Garage iti ofera o invitatie valabila pentru cele 3 zile pline de competitii gaming.

Lasă un răspuns