Final de IeSF

20131103_152210_HDR

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a adunat sub aceeasi cupola peste 200 jucatori profesionisti din 45 de tari, sub ceea ce a fost Campionatul Mondial de Sport Electronic 2013 (IESF). Prezente precum Philipine, Malaezia sau Thailanda au facut parte din tarile participante alaturi, bineinteles, de tarile deja obisnuite cu participarea dar si cu victoria la astfel de evenimente precum Danemarca, Suedia, Korea sau Rusia.

PC Garage alaturi de Madcatz si Natec Genesis

Asa cum deja v-am obisnuit, PC Garage a fost prezent si de aceasta data, aflandu-se la standurile Madcatz si Natec Genesys. Au putut fi vazute si testate ergonomic la fata locului produse deja obisnuite in randul pasionatilor de gaming dar si cateva noutati. La standul Natec Genesis, cei interesati un avut ocazia sa incerce modelul Natec Genesis GX88, un mouse cu senzor laser de 8200 DPI. De asemenea produse deja consacrate precum Natec Genesis GX77 sau Natec Genesis RX55 si-au luat partea de aprecieri din randul gamerilor. In centrul atentiei, langa scena principala, standul Madcatz si-a prezentat tastatura MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 5, ce dispune de 5 module hardware separate, alaturi de alte cateva accesorii pentru gaming.

Un interes crescut pentru produsele de gaming expuse la standuri a fost si in randul jucatorilor de la eveniment, ei aratandu-se interesati de modalitatea de achizitionare a lor. Motivatia principala a fost, conform spuselor jucatorilor din Danemarca, pretul foarte accesibil al produselor de gaming din Romania fata de tara lor de origine. Acelasi argument l-au avut si cei din Austria, ei fiind impresionati de raportul calitate/pret al produselor.

Concursuri cu premii la standurile PC Garage

Si pentru ca evenimentul a fost unul cu si despre gaming, nu puteau lipsi concursurile cu premii. Astfel ca in fiecare din cele 3 zile de eveniment, au fost puse la bataie rand pe rand premii destul de atractive pentru concursurile de League of Legends 5v5 si 1v1.
Entuziasmul a fost cu atat mai mare cu cat atractia principala a evenimentului a fost concursul principal de LOL.

Concluzie eveniment

Dupa terminarea celor 3 zile de eveniment, putem spune ca aceasta a fost unul pe deplin reusit. Foarte multi concurenti, un turneu de fete organizat la Starcraft 2 si un public spectator venit din toata tara, pentru a vedea la lucru cei mai buni jucatori din lumea intreaga.
Distractie, adrenalina si bucuria victoriei s-au remarcat atat in randul jucatoriilor profesionisti dar si a celor amatori prezenti la concursurile noastre.

Lasă un răspuns