Ce ne mai jucam in 2020?

Doua dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2020, Cyberpunk 2077 si Watch Dogs: Legion au fost amanate pentru toamna-iarna. Nu este neaparat o veste neplacuta, pentru ca astfel avem ocazia sa ne bucuram de jocurile verii, mai ales daca vom petrece mai mult timp acasa. 

Dupa Half-Life: Alyx, surpriza oferita gamerilor veterani de catre cei de la Valve, observam ca trendul continua si in lunile mai – august. 

Unul dintre cele mai asteptate titluri ale acestei perioade este Mafia: Definitive Edition, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lunii august. Aceasta este o remasterizare a jocului original, aparut in urma cu 18 ani. Alte doua vesti bune pentru gamerii nostalgici sunt titlurile Saints Row: The Third Remastered lansat pe 22 mai, sau chiar o noua varianta a clasicei serii Serious Sam, care urmeaza sa isi faca aparitia in luna august. 

Sa nu uitam nici de Valorant, care cel putin momentan pare a fi urmatorul mare succes in materie de esports. Varianta Beta deja face furori printre gameri si streameri, asa ca asteptam cu nerabdare lansarea oficiala. 

Vezi mai jos lista noastra completa pentru jocurile verii. Daca am omis ceva, asteptam idei si de la tine. 🙂

Lasă un răspuns