Ce ne jucam din iulie pana in septembrie?

Lista noastra de jocuri pentru iulie – septembrie 2021 este compusa din 9 titluri cu data de lansare sigura (speram) si ca de obicei, inca 3 amanari: Humankind (17 august), Riders Rebublic (2 septembrie) si Deathloop (14 septembrie). 

Titluri jucabile in vacanta

1. The Ascent – 29.07.2021 – Steam

Un titlu indie dezvoltat de o echipa cu numai 11 angajati, care a atras atentia lui Microsoft (este inclus in Xbox Game pass inca de la lansare). Este un joc de tip Action Shooter cu elemente RPG (iti poti personaliza caracterul), a carui poveste se desfasoara in viitor, intr-un decor cyberpunk. Lumea este condusa de o corporatie numita, ghici – The  Ascent – pentru care lucrezi si tu pana in momentul in care se inchide. Motivul este necunoscut, iar tu va trebui sa-l afli pana la finalul jocului, in timp ce restabilesti ordinea in jurul tau. 

2. Kena: Bridge of Spirits – 24.08.2021 – Epic Games Store

Internetul spune ca daca Pixar ar fi facut un joc video, ar fi aratat ca Brigde of Spirits. Este vorba despre un Action Adventure ce urmareste calatoria lui Kena, un personaj cu puteri speciale – ajuta spiritele (friendly si) ratacite sa se intoarca acasa. Ember Lab, dezvoltatorii jocului, au reusit sa impresioneze prin poveste si decor, folosind tot ce au putut din Unreal Engine 4. Kena: Bridge of Spirits scoate in evidenta foarte bine toate functiile noi ale consolei PS5, dar va fi disponibil si pe PC (Epic Games Store – 24 august 2021). 

3. Diablo II: Resurrected – 23.09.2021 – Battle.net

Bine zis Resurrected, pentru ca au trecut 20 de decenii de la lansarea lui Diablo II. 

Ideea de baza a jocului este aceeasi, noutatile fiind mai mult la nivel de grafica si functii care fac viata mai usoara jucatorilor. Iar nostalgicii au de primit numai vesti bune: grafica noua 3D poate fi inlocuita cu cea 2D de acum 20 de ani siiiiiiii poti importa fisierele din jocul original pentru a continua campania single player! 

Daca esti deja fan Diablo, sigur il joci chiar daca se termina vacanta pana pe 23 septembrie. 

Ce mai urmeaza?

Noi mai avem pe lista Psychonauts 2, New World, Life is Strange: True Colors sau Rainbow Six Extraction (episod complet mai jos). Stim ca nu e un sezon perfect pentru lansari de jocuri, dar asteptam cu interes finalul anului – adica Far Cry 6, Battlefield 2042, Forza Horizon 5 sau Dying Light 2. 

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns