Ce ne jucam pe PC la finalul lui 2021?

Cu siguranta se putea si mai bine, insa in principiu 2021 a fost si continua sa fie un an bun cand vine vorba despre industra jocurilor video (luand in considerare si pandemia, desigur). Pe langa jocurile mari care au avut sau nu bug-uri, au fost sau nu optimizate cum trebuie, trebuie sa mentionam si titlurile mai mici care ne-au placut foarte mult. Asa numitele indie. Greak memories of Azur, The Ascent, Golf Club Wasteland si Yaga, ne-au aratat ca speranta in a avea un titlu ce sa iti umple inima de bucurie nu a disparut. Yaga de exemplu, a fost dezvoltat de Breadcrumbs Interactive, un studio romanesc ce ne-a surprins din toate punctele de vedere. Plecand de la gameplay, poveste si nu in ultimul rand coloana sonora. Poveste spusa in rime, cu soundtrack Subcarpati. Ce poate fi mai placut de atat? 🙂 

Dar sa ne intoarcem la titlurile mari care urmeaza sa fie lansate la finalul anului 2021: 

Far Cry 6 – 7 octombrie 

Actiunea se petrece o insula imaginara din Caraibe denumita Yara, inspirata fiind de Cuba zilelor noastre. Povestea ce sta la baza jocului il are in prin plan pe Anton Castillo, un dictator ce incearca sa isi guverneze insula in timp ce gruparile de gherila lupta pentru control. Tu ca jucator vei intra in pielea lui Dani Rojas (barbat sau femeie), un fost militar ce se alatura rezistentei pentru a pune capat dictaturii impuse de Castillo. 

La prima vedere, Far Cry 6 are destule sanse sa fie un joc foarte bun. Ai la dispozitie 5 regiuni cu numeroase activitati si desi peisajul se schimba, ideea ramane cam aceeasi: explorare, colectionare si distrugerea bazelor inamice. Daca l-ai jucat deja, asteptam parerea ta in comentarii. 

Marvel’s Guardians of the Galaxy – 26 octombrie 

Daca nu ai vazut deja filmele, iti recomandam sa o faci inainte sa incerci jocul. Actiunea se petrece la cativa ani dupa ce un razboi intergalactic si-a pus amprenta asupra universului (nu stim exact are legatura cu evenimentele petrecute in Infinity War, dar cu siguranta vom fi lamuriti pe durata intro-ului). Desi ne-ar fi placut sa putem controla toate personajele, se pare ca vom juca doar cu Peter Quill aka Star-Lord, iar ceilalti membri vor primi doar cateva comenzi pe parcursul jocului. Evident, vor avea si ei cate un set de skilluri sau abilitati proprii. Anyway, tot ce speram este sa nu fie o copie fidela a lui a Marvel’s Avengers atunci cand vine vorba despre mecanica jocului. 

Age of Empires 4 – 28 octombrie

Mai este nevoie de prezentari suplimentare? Probabil ca nu. Age of Empires unul din cele mai iubite jocuri tip real time strategy. Lucrurile sunt extrem de simple: construieste, upgradeaza, ataca, cucereste. Va exista si o campanie cu o poveste destul de interesanta, iar tu ca jucator urmeaza sa controlezi una din cele 8 civilizatii puse la dispozitie de dezvoltatorul Relic Entertainment. 

Call of Duty Vanguard – 5 noiembrie

Call of Duty Vanguard este un titlu extrem de asteptat. Acesta are in componenta sa atat campanie cat si multiplayer, dar si integrarea celor 4 specialisti in Warzone. Campania pare sa fie una interesanta, prezentand formarea Task Force One – un fel de academie ce da nastere Echipelor Speciale. 

Daca povestea este posibil sa fie una captivanta, partea de multiplayer si battle royale se pare ca ar avea ceva probleme din cauza controlului extrem de defectuos al armelor. Speram ca SledgeHammer Games va rezolva aceste probleme pana la lansarea Vanguard, pe 5 Noiembrie. 

Battlefield 2042 – 19 noiembrie

Dice impreuna cu EA, au renuntat la ideea de story telling. Practic, BF 2042 urmeaza sa ne ofere numai experienta online (multiplayer sau battle royale). Dezvoltatorii promit impatimitilor batalii epice, cu arme si accesorii cat mai moderne, numarul jucatorilor pe o harta putand ajunge pana la 128. Practic 64 vs 64. Nu stim ce sa credem, dar speram din tot sufletul sa tina serverele EA (poate va amintiti problemele pe care le-au avut in Apex cu ceva timp in urma). Oricum, asteptam cu nerabdare sa jucam macar cateva meciuri si apoi sa-l criticm sau sa afirmam ca este unul din cele mai bune jocuri multiplayer pe care le-am jucat de la BF4 incoace.

Spune-ne si tu, ce titlu astepti pana la sfarsitul acestui an? Pe lista noastra mai sunt si FIFA 22, Forza Horizon 5, Sherlock Holmes Chapter One, Icarus si Halo Infinite. Urmareste clipul de mai jos pentru a vedea detalii despre toate jocurile si de ce nu, spune-ne ce am uitat sa includem pe lista. 

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns