Redragon Icon H520: Cele mai bune casti de buget?

Redragon H520 vs. HyperX Cloud? Da, le putem compara. Redragon ne-a surprins destul de des in ultima vreme, atat cu modele noi de mousi, tastaturi sau casti, dar si monitoare de gaming. Se vede cu ochiul liber cat de mult au evoluat, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al varietatii de periferice pe care o ofera – pentru orice tip de jucator, dar si pentru orice buzunar. Am testat recent castile Redragon Icon H520 si putem spune ca am ramas placut impresionati. Vezi mai jos concluziile noastre: 

Design

Modelul Icon H520 ne-a surprins de cand am desfacut ambalajul. Seamnana izbitor de bine cu HyperX Cloud (care inca se bucura de popularitate, in ciuda varstei), cu exceptia formatului cupelor. Pe modelul HyperX sunt ovale, iar in cazul Redragon, putin mai rotunjite. Ceea ce nu e deloc rau, pentru ca acopera mai bine urechile si anuleaza zgomotul din exterior surprinzator de eficient. 

Materialele utilizate pentru constructia castilor sunt: metal, plastic, spuma cu memorie si imitatie de piele (pe cupe si bentita). Acestea ajuta si la o ajustare rigida si foarte buna, care va rezista cu siguranta in timp. 

Accesorii 

Castile vin insotite de o husa tip hard case (pe care o gasesti doar la modelele de top Redragon), un splitter audio si o placa de sunet USB (pentru sunet 7.1). 

Microfonul detasabil are o calitate buna spre foarte buna, iar cablurile au lungimi extrem de generoase: cel al castilor – 155 cm, iar al placii de sunuet, 105 cm. 

Sunet si utilizare

Castile se conecteaza printr-un cablu Jack 3.5 mm de tip combo si au 2 difuzoare de 50mm care ofera un sunet  neasteptat de bun. Cand vine vorba despre experienta audio (redata prin jack-ul de 3.5 mm in placa de sunet on board), daca esti fan bass puternic, nu vei avea nevoie sa modifici mai nimic cu un soft special –  desi au tendinta sa diminueze destul de mult sunetele medii si inalte. Volumul este suficient de ridicat, iar la 100% sunetul nu este distorsionat si nici nu te deranjeaza in vreun fel. 

Cu placa de sunet pe USB si fara niciun soft instalat, bass-ul se mai domoleste si se aud mai bine mediile si inaltele. La 100% insa, vei avea parte de un de un volum aproape insuportabil de ridicat, insa nu si distorsionat. Pe site-ul Redragon exista si un soft pentru casti. Desi este unul extrem de simplu si fara egalizator, acesta deblocheaza functia de spatialitate, sau mai bine zis, sunetul 7.1. 

Concluzie? Cu ajutorul unui egalizator, cu siguranta poti duce Redragon Icon H520 direct in topul castilor de gaming performante. Vestea buna este ca pretul este mult mai accesibil. Daca vrei sa afli si mai multe detalii despre H520, vezi review-ul complet de mai jos: 

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns