Cum a fost Lan Party v10 powered by PC Garage & LSE

Sambata a avut loc LAN Party v10 organizat de catre LSE si sponsorizat de PC Garage. Evenimentul a fost ca de fiecare data un adevarat succes, pasionatii de gaming venind inca de la primele ore ale diminetii cu calculatoarele proprii sau laptopurile pentru a se pregati. Evenimentul s-a intins pana in dimineata zilei urmatoare si a mobilizat o echipa intreaga de studenti pasionati de gaming si organizare de evenimente.

Premierea castigatorilor de la evenimentele organizate pentru gameri

PC Garage a fost sponsorul principal al , unde produsele acordate ca premii au fost oferite de cei de la NATEC Genesys, Tesoro, TP Link si Bitdefender. Jocurile pe care studentii s-au intrecut la eveniment au fost NFS, FIFA, DOTA 2 si Starcraft 2. Cei mai buni la fiecare sectiune au fost premiatii de catre echipa PC Garage prezenta la eveniment.

Concursurile desfasurate de PC Garage

Pe langa concursurile oficiale, PC Garage a pus la dispozitia celor pasionati si cateva concursuri interactive, ce au avut ca subiecte principale sofatul, quiz despre produsele NATEC Genesis si o tombola generala. Daca la cele doua evenimente concurs participantii au fost nevoiti sa dea ce au avut mai bun pentru a se afla printre castigatori, la tombola doar norocul si-a intrat in rol.

O concluzie foarte pozitiva despre acest eveniment, unde atat studentii voluntari cat si echipa PC Garage au reusit o organizare excelenta.

Un comentariu la “Cum a fost Lan Party v10 powered by PC Garage & LSE”

  1. sorin spune:

    Organizarea nu a fost excelenta. Dovada: am stat acolo de la 13:00 pana la 17:00, timp in care am avut internet/retea pentru aproximativ 10 minute.

Lasă un răspuns