Vineri 22, Black Friday

Untitled-1

Pe 22 noiembrie, de Black Friday va asteptam cu reduceri de pana la 70% la smartphone, tablete, laptopuri, televizoare LED, componente PC de top si gaming high end. Alaturi de categoriile PC Garage, de Black Friday veti putea urmari mult mai usor promotiile din Garage Mall– acestea fiind integrate in magazinul PC Garage.

Ziua cu cele mai multe reduceri din an se apropie, asa ca pregatiti lista de cumparaturi din timp si fiti cu ochii pe www. pcgarage.ro vineri 22.

26 comentarii la “Vineri 22, Black Friday”

  1. Calin spune:

    la ce ora incepe ? 00:00 ?

  2. Calin spune:

    Voi sunteti sosii, eu sunt adevaratul Calin ! Spor la cumparaturi de BF !

  3. Calin spune:

    Abia astept sa vad reducerile, poate anu’ asta vor face fata serverele…

  4. Bogdan spune:

    Am tinut sub urmarire procesorul AMDMD FX 8350. Toata primavara si vara 2013 a stat in 830-850 lei. Deodata a sarit de 900 iar acum cica e la promotie de BF la 830. Dezamagire totala. Sa fiti sanatosi.

    • NOC spune:

      Nu e inca nici o promotie de BF, mai sunt ceva zile.

      Stii ca preturile fluctueaza in functie si de alti factori, nu doar vointa noastra, nu? Ar fi extraordinar daca am putea sa mentinem acelasi pret un an intreg. Iar in al doilea rand, ar trebui sa te intrebi de ce am mai pus un istoric de pret in pagina de produs.

      • Bogdan spune:

        Sunt convins ca si furnizorii sunt scartzari. Prea se aliniaza planetele incat pretul sare in sus (la AMD-ul dat exemplu de mine, plus la i5 4670k, probabil si la altele dar nu monitorizez de nebun tot internetul) tocmai in preajma BF.
        Am observat ca acelasi lucru s-a intamplat si la eMag pentru aceleasi produse cam in aceeasi zi.

  5. Calin spune:

    spre deosebire de alte magazine online :coughemagcough: macar nu ati ridicat preturile

  6. Robert spune:

    mersi ca ati steri commecnturile mele… asa se rezolva tot? shame on you guys!

    • NOC spune:

      Apreciem comentariile constructive, atat pozitive cat si negative. Pe cele care doar arunca cu noroi (in noi si/sau in alte magazine), not so much.

  7. Nuck Chorris spune:

    Faceti reduceri la Monitoarele LED, o sa se vanda ca painea calda

  8. alin spune:

    Dragii mei eu imi doresc o tableta si daca o puneti pe cea Asus de 10 inchi la un pret sa aiba si portofelul meu destule bancnote in el ca-s primu care cumpar 🙂

  9. marius spune:

    Stiu ca de obicei(in anii trecuti) preturile au ramas reduse chiar si dupa BF,pentru inca cateva zile. Ce sanse sunt sa fac o comanda cu plata in rate? De exemplu,la un sistem PC,pe componente mai „high-end”. Asta in limita stocurilor care vor mai fi,binenteles.

  10. vali spune:

    Produsele care au deja „pret de BF” vor mai avea parte de alte reduceri?

  11. portal spune:

    ce inseamna expresia ” componente PC de top ” din articol ? inseamna ca doar componentele pc care sunt peste 1000 ron ( am dat un exemplu nu sariti pe mine ) vor beneficia de reduceri ?

  12. marius spune:

    Ce se intimpla pe 29 noiembrie,ca doar atunci cade teoretib bf?

  13. Vasile spune:

    Cum a spus si „Vali”mai sus:

    „Produsele care au deja “pret de BF” vor mai avea parte de alte reduceri?”

    Vor mai fi reduceri pentru produsele care au deja discount 8-10% ?

  14. Bogdan spune:

    Mai am o intrebare. Anul trecut, in urma unei comenzi plasate imediat dupa miezul noptii si mai apoi confirmate, duminica am primit mesaj ca produsul s-a epuizat si voi primi un voucher de 50 lei. Nu am fost singurul, ci unul din foarte multi.

    Intrebare: s-au luat masuri ca astfel de probleme sa nu mai apara? Sa dispara prosudul din stoc daca se epuizeaza, sa ai sansa sa il cauti si sa-l cumperi din alta parte.

  15. GTX-PRO spune:

    Salut! E foarte bine ca va veni pe 22 BF. Cam tot in acea perioada am de gind sa imi cumpar un latop nou cu CPU Intel si placa video dedicata.

  16. Daniel spune:

    Salut. sunt foarte curios, se va face o reducere si la tastaturile mecanice gen raze, roccat si thermaltake?….

  17. Vlad spune:

    Uitati vreau un PC Gaming de BF http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1016793/ puteti sa imi ziceti ce parerea aveti mai ales la placa video deoarece este primul meu sistem facut pe piese de mine. Si vreau sa ma incadrez in 2700 + – 100 lei. Si vreau niste performante ce sa duca noile jocuri la rezolutie decenta, niste filmat (FRAPS) si randat(Sony V. 11). Am un monitor cu rezolutie 1280×1024 dar il voi schimba de craciun cu ceva mai bun la un pret de 500lei.

Lasă un răspuns