Fun si antrenant

Fun si antrenant sunt cuvintele care pot descrie atmosfera de sambata trecuta la PC Garage. Prieteni ai Iepurasului Garajist ne-au calcat pragul si pe durata a 3 ore s-au implicat in toate activitatile puse la cale de noi. Inca nu ne putem decide daca atractia evenimentului a fost concursul de FIFA 13 sau workshop-ul de asamblare premium. Aici ar trebui sa ne spuneti voi 🙂
12 curajosi s-au inscris in concurs impotriva lui Marius „BEBE” Craciun, jucator in echipa nationala de FIFA. Singurul jucator care l-a invins pe BEBE a fost Teo, coleg din liga profesionista.
Veti observa in imagini multi „Invincibili”, sau poate i-ati si intalnit prin oras. Ei sunt forumistii de pe MY Garage care au fost desemnati sa participe la concursul „Urban Race to PC Garage” si care au pornit din 20 puncte cheie ale Bucurestiului catre sediul nostru. Puteti vedea ce au postat pe Facebook sau Twitter in drumul lor spre PC Garage.
La sediu, mai tehnicii prezenti au apreciat workshop-ul de asamblare sustinut de colegul nostru iar impatimitii jocurilor au testat periferice gaming de ultima generatie.

Lasă un răspuns