Pe ce PC de Gaming jucam Cyberpunk 2077?

10 decembrie 2020. Se pare ca Cyberpunk 2077 nu mai poate sa dea inapoi si de aceasta data, asa ca am inceput deja sa numaram orele!

Logo-ul jocului a fost prezentat pentru prima data acum 8 ani, primul trailer l-am vazut in 2013, iar in 2015 a inceput dezvoltarea jocului.  Intre timp s-a creat un hype atat de mare in jurul lui, incat gamerii si-au cumparat deja periferice, console, PC-uri si tot felul de obiecte personalizate cu logo-ul Cyberpunk, desi jocul a fost amanat de 3 ori in 2020.

Din 2012 pana astazi s-a schimbat si engine-ul, au fost incheiate noi parteneriate cu studiouri de dezvoltare, si bineinteles, s-a lucrat intens in parteneriat cu Nvidia pentru a obtine una dintre cele mai bune performante Ray Tracing si NVIDIA DLSS

Colaborarea dintre NVIDIA si Cyberpunk promite o calitate cinematografica a jocului. Reflexiile bazate pe ray tracing vor fi capabile sa urmareasca razele de lumina pe distante uriase de cativa kilometri, iar decorul din Night City este realizat in mare parte cu lumini, graffiti, panouri publicitare si geamuri mari. Adica testul perfect pentru o placa video RTX, pe suntem siguri ca il va trece cu brio.

PC Garage MadRa Cyberpunk Edition

Si daca tot avem o data de lansare sigura, ne-am hotarat sa intram si noi in hora 100% pregatiti, cu un Sistem PC Garage MadRa Cyberpunk Edition. Il asamblam si testam impreuna pe YouTube joi, 10 decembrie, la ora 15:00. Ne vedem atunci daca esti curios ce componente am ales si cum va arata sistemul. 😉 Ai mai jos un mic spoiler:

Daca vrei sa ajunga pe biroul tau, nu uita ca stocul este mai mult decat limitat. Fii pe faza joi pe PC Garage TV!

Lasă un răspuns