AMD Days. De ce sa alegi un Laptop cu Ryzen?

In prag de goana dupa cadouri, AMD a lansat o campanie perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui laptop nou. Chiar daca esti sau nu propriul tau Mos Craciun si indiferent de buget, ai de unde alege un model demn de pus sub brad, capabil sa ruleze fara probleme atat Netflix, cat si jocuri sau aplicatii complexe.

In zona laptopurilor de gaming sunt disponibile modele MSI, ASUS, Lenovo sau Acer, cu performante variate care se pot adapta mai multor tipuri de buget. Vei gasi atat configuratii de top cu Ryzen 7, 1TB SSD, 16GB DDR4 si display de 120 Hz, cat si modele destinate unui buget mai scazut, cu Ryzen 5 4600H, SSD 256GB si 8GB DDR4. In plus, laptopurile de gaming din oferta vin insotite si de cadouri utile cum ar fi casti de gaming, mouse pad, rucsac sau mouse de gaming

Daca esti adeptul unul laptop versatil si bun la toate, seria VivoBook Flip de la ASUS ar fi o alegere buna in aceasta perioada. Este ultraportabil, poate fi utilizat si in modul tableta impreuna cu un stylus inclus, iar configuratiile disponibile cu Ryzen 3 4300U si Ryzen 5 4500U se pot adapta in functie de activitatile tale zilnice. De la munca la birou sau de acasa, pana la vizionarea filmelor sau organizarea unor proiecte complexe. 

HP are de asemenea o propunere interesanta atunci cand vine vorba despre modele super-portabile si performante. Laptopurile EliteBook 845 G7 – echipate cu SSD, Ryzen 7 PRO 4750U sau Ryzen 5 PRO 4650U si Windows 10 Pro preinstalat. 

Vezi aici toate produsele din campania AMD DAYS

Lasă un răspuns