Tomb Raider – Aniversare de 25 de ani si serial pe Netflix

In 2021, Tomb Raider implineste un sfert de secol de la lansarea primului joc (25 octombrie 1996). Pentru a sarbatori cum se cuvine, Square Enix si Crystal Dynamics au anuntat ca planuiesc tot felul de surprize, evenimente online si continut pentru nostalgici. Ne multumim momentan cu un serial pe Netflix si un joc pe mobil, insa asteptam cu interes vesti si despre lansarea unui joc nou pentru PC si console. 

In curand pe Netflix – Anime Tomb Raider

Petrecerea a inceput bine, cu un anunt din partea Neflix despre noua serie de anime, care va fi realizata in parteneriat cu @Legendary si dj2 Entertainment. Conform Square Enix, povestea se va desfasura in continuarea evenimentelor din ultimul joc lansat in 2018, Shadow of the Tomb Raider. Producatorul executiv va fi Tasha Huo, care este cunoscuta si pentru viitoarele serii The Witcher: Blood Origin si Red Sonja.

Tomb Raider Reloaded – Pe mobil in 2021 

Nu promitem insa un super joc care va revolutiona industria gamingului pe mobil. In noiembrie 2020 a fost lansat un teaser care arata destul de bine pentru mobil, insa in clipurile cu gameplay aparute recent pare a fi ceva mult mai simplu. Desi in Google Play apare in categoria Actiune, este bazat in mare parte puzzle-uri si cateva alte quest-uri mici. Asteptam varianta oficiala – poate chiar reuseste sa ne surprinda. 

Site-ul aniversar Tomb Raider

Pana la lansarea oficiala atat a jocului cat si a seriei anime, fanii Tomb Raider au la dispozitie site-ul aniversar, unde vor fi postate noutatile si toate surprizele care urmeaza in 2021. Poti citi acolo mai multe informatii despre serial, despre premiile castigate de franciza, sau despre lansarea unei noi statuete – The Lost Valley. 

🎮 Vezi mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns