Ce isi doreste un gamer de Valentine’s Day?

Sunt pretentiosi gamerii cand vine vorba despre cadouri? Nici vorba. De fapt, ai destule sanse sa-i impresionezi daca afli cateva informatii simple:

  • Un joc preferat sau un titlu pentru care asteapta lansarea. 
  • 2-3 filme pe care le apreciaza – daca sunt cu supereroi cu atat mai bine. 
  • Planuri de upgrade pentru PC sau setup-ul sau de gaming. 

De aici, posibilitatile sunt nelimitate. Sau mai bine zis, limitate doar in functie de buget. Daca n-ai ales inca un cadou pentru ziua cea mare, te poti inspira din wishlist-ul nostru. L-am compus cu ajutorul colegilor, care ne-au spus ce si-ar dori ei sa primeasca de Valentine’s Day. Sau de Dragobete. Sau de ziua lor. 👀

HyperX Cloud II – Casti de gaming cu noise canceling, sunet surround 7.1, microfon incorporat (detasabil) si o popularitate peste medie in randul gamerilor. 😉

 

Daca nu se intelege bine cu temperaturile ridicate sau cu actualul scaun de birou )iar tu ai un buget mai generos), Cougar Argo ar putea fi o surpriza super apreciata de un gamer. Sau de oricine petrece mult timp la birou.

E fan Assassin’s Creed si are ochi sensibili? La fix! 😎 Gunnar a lansat o o pereche de ochelari de gaming editie speciala: Assassins Creed Valhalla Enigma Bundle.

Pentru streameri, se pare ca cele mai ravnite modele sunt camera web Logitech C922 Pro Stream cu 3 luni gratuite de XSplit si microfonul Trust GXT 252 Emita Plus.  

Joaca in liga consolelor sau a gamingului pe mobil? S-ar putea sa aprecieze cateva accesorii utile. 🎮

Si un set de ventilatoare poate fi cadoul perfect, de ce nu? Daca planuieste un upgrade inainte de canicula si ii place RGB-ul, go for it.

🔥 Apropo de canicula – daca vara trecuta se plangea de racirea laptopului, sigur nu si-a cumparat inca un stand/cooler.

Si ultimul, dar nu cel din urma cadou – stim cativa gameri care n-ar nefuza combo-ul de mai jos. Sau fanboys ASUS. 😉

🎮 Vezi mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns