Upgrade simplu si rapid cu Lexar: SSD si memorie RAM

Lexar si-a creat un nume solid pe piata stocarii portabile, compania fiind recunoscuta in special pentru cardurile SD si stick-urile USB. Intre timp si-a extins prezenta si catre componente pentru PC-uri precum SSD-uri sau memorii si face o treaba destul de buna in acest domeniu. 

Stim ca nu e nimic mai frustrant decat sa simti ca PC-ul tau nu mai tine pasul, ca loading screen-urile dureaza o vesnicie sau ca browserul nu mai duce toate tab-urile de care ai nevoie pentru un research. Daca esti si tu in situatia asta si inca nu esti pregatit pentru un PC nou nout, Lexar are pentru tine 2 solutii rapide pentru upgrade: un SSD NVMe M.2 de 1TB si o memorie RAM DDR4 3200MHz. 

SSD Lexar NM620 – Aliatul tau pentru orice provocare digitala

Lexar NM620 este proiectat pentru sarcini intensive. Ofera viteze mai mari decat predecesorul sau, NM610, de pana la 3500MB/s la citire si 3000MB/s la scriere, dispune de suport PCIe Gen3x4 NVMe 1.4 si este construit cu cele mai noi chip-uri flash 3D NAND. Form factor-ul este M.2 2280, ceea ce inseamna ca are o latime de 22 mm si o lungime de 80 mm.

Fie ca vorbim despre sarcini creative precum editarea sau sesiuni de gaming intense, NM620 este pregatit sa ofere o experienta de 6 ori mai rapida decat SSD-urile SATA obisnuite.

Evident, nu va trebui sa-ti faci griji nici cu privire la rezistenta la socuri si vibratii. Ca orice SSD, acesta nu are parti mobile si este extrem de rezistent. Mai mult decat atat, tehnologia Low-Density Parity Check (LDPC) adauga o doza suplimentara de fiabilitate, corectand erorile de transfer de date inainte ca acestea sa incerce macar sa incetineasca sistemul. 

Avem o imbunatatire considerabila fata de generatia anterioara si cu privire la termenul de garantie. Lexar NM620 vine la pachet cu 5 ani garantie spre deosebire de 3, cum era in cazul lui NM610. 

Unitatea de stocare este disponibila in 4 variante de capacitate: 256GB, 512GB, 1TB si 2TB

Memorie Lexar DDR4 3200MHz – Multitasking fara compromisuri

Simti ca PC-ul tau nu mai e de acord cu mai multe aplicatii deschise simultan dar inca nu te simti pregatit sa-l schimbi complet? Uite o idee simpla de upgrade care te va ajuta sa fii mai eficient: memoria Lexar DDR4 3200MHz. 

Memoria vine cu o perioada de garantie impresionanata de 99 de luni, capacitate 16GB, frecventa 3200 MHz si latenta CAS de 22 CL. Standardul este PC4-25600, cu o tensiune de alimentare de 1.2 V. 

Daca vrei un boost de performanta pentru editare, gaming, streaming sau doar nagivare pe internet cu 50 de tab-uri deschise, Lexar DDR4 3200MHz iti ofera una dintre cele mai accesobile solutii, usor de instalat si cu un pret corect. 

Vezi mai multe noutati de Gaming

Autor:

Lasă un răspuns