La 12 ore dupa start Black Friday

info-bf-ora-12

7 comentarii la “La 12 ore dupa start Black Friday”

 1. Ion spune:

  Slabuta miscarea la unele categorii de produse si branduri. Pacat sunt client vechi PC garage dar nu am gasit aici la reducere laptopul pe care mi-l doream. Acum cautam niste mouse gaming. Asteptam A4tech, dar vad ca nu le scoateti la promotie. Sper ca pana diseara totusi sa apara ca in alte parti deja au aparut la preturi destul de tentante (25-50% din pretul de afisare), insa nu am incredere in respectivele firme. As prefera sa cumpar de aici.

  • Silvia spune:

   Toate perifericele gaming de Black Friday sunt incluse in lista de reduceri. Pentru A4Tech avem o promotie cu mousepad cadou aici. Cum ti se pare?

   • Ion spune:

    Mi se pare inutila deoarece am cumparat acest gamepad acum cateva luni si nu m-a impresionat absolut deloc.
    Ceea ce scriu in continuare puteti edita deoarece nu am nici un interes sa fiu o piedica in campaniile dumneavoastra promotionale. Nu ma voi supara. Pe acest mousepad am probat 3 mousi de gaming. La 2 dintre ei li se blocheaza cursorul la o rotatie de 270 grade in joc (de obicei inspre stanga) iar celalalt se misca destul de greu (adica ramanea cursorul blocat fara sa te astepti). Pe orice alt mousepad cele 3 mouseuri nu au facut asemenea problema. Am vazut ca au mai avut si altii aceeasi problema. Nu stiu motivul pentru ca nu este domeniul meu de expertiza. In fine repet va rog sa editati aceasta parte deoarece nu vreau sa fac reclama negativa nici pentru dumneavoastra nici pentru respectivul produs. Nu pierd si nici nu castig nimic. Poate altora le merge bine. Aveti suficiente promotii interesante si respect prea mult PC garage ca sa ii afectez imaginea.

 2. Victor spune:

  Mai reinoiti stocurile pana la finalul campaniei (in afara de 22 noimebrie ora 13:00 moment care l-am ratat :)). Multumesc.

 3. Sebi spune:

  Vreau sa va felicit. Spre deosebire de anul trecut cand efectiv mi-ati anulat o comanda (de pe alt cont) anul acesta am reusit sa finalizez 2 comenzi inainte de ora 01:00 si le-am primit sambata. Preturile au fost bune pentru ambele produse!

  Va multumesc.

Lasă un răspuns