Black Weekend: reducerile continua!

info-bf-ora-12

4 comentarii la “Black Weekend: reducerile continua!”

  1. nicusor spune:

    la laptopul IdeaPad Y510 se va suplimenta stocul?

  2. Madalin spune:

    Foarte slab! Foarte putine produse de firma!
    La ce sunt bune reducerile la tablete, smartphones carora nici nu pot sa le pronunt numele ca-mi vine sa rad…(Utok, Vonino, Allview, Serioux). Adica Apple, Samsung, Sony nu fac tablete?
    Televizoare – gramezi de Philips, aproape nimic Samsung, aproape deloc Sony.
    Daca n-ati auzit de Sony poate ati auzit macar de Samsung…Poate ca sunteti mai tineri si nu stiti, Sony egal istorie televiziune.
    Media playere – unul singur cu android, un jaf…Ati auzit de Dune HD? Eu am doua playere Dune si poate mi-as mai lua inca unul. Nu va inchipuiti ce inseamna un media player Dune fata de celelate. Mai exista oameni care cauta CALITATEA.
    Aparate foto – cu doua-trei DSLR-uri si alea entry rau de tot.
    Componente PC -un singur procesor Intel la pret redus, asta e tot ce puteti sa faceti? Cateva placi video, cateva SSD-uri, niste memorii, carcase si 200.000 de tastaturi, mouse si paduri? Mai asteptam niste abtibilde pentru tunning la pret redus. Nu pot sa cred ca ati scos la vanzare un singur procesor Intel. Va dati seama? astia (Intel) au inventat procesoarele; voi existati datorita astora, voi butonati in acest moment pe servere si statiile de lucru cu procesoare Intel si asa va aratati recunostinta?
    Anul trecut am crezut ca Black Friday a inceput sa functioneze, adica nu ca umflam preturile inainte si pe urma le „reducem”. Anul acesta am fost dezamagit si nu numai de „pisici in garaj” ci si de alti retaileri online; mi se pare ca au cam aceleasi produse cu pret redus (mai ales televizoare Philips) de unde trag concluzia ca importatorii trag sforile de Black Friday si desemneaza ce intra la „promotie”.
    Cred ca ar trebui sa renuntati la vrajeala asta cu Black Friday si sa va concentrati marketingul asupra preturilor, caci cele pe care le aveti nu sunt cele mai mici! Lasati blec-fraideiu tarilor care au inventat chestia asta, la noi nici macar nu suntem in stare sa respectam data, adica vinerea de dupa Ziua Recunostintei, adica 29 Nov 2013. Am auzit ca cica la noi a fost mai devreme ca „sa se bucure” romanu’ de televizoare, tablete, telefoane, masini de tocat carne pe 1 Decembrie (cand oricum romanii nu stiu ce sarbatorim pe 1 Decembrie, nu stiu ce este Craciunul, Pastele s.a.m.d).

    Sunt client Diamond si cumpar din 2007 de la pisici in garaj dupa ce am renuntat la emag.
    Sunt foarte multumit de serviciile pisicilor din garaj (vorbesc serios) si voi cumpara in continuare de aici.
    Mi-am exprimat doar parerea.
    Fetitei mele si mie ne placa cum suna „pisici in garaj”.

  3. Hentes Emanuel spune:

    Sunt dezamagit de pcgarage.ro…Cica la ora 17:00 trebuia sa mai primiti produse pe stoc…eu nu am vzt nmc nou…mai ales ca am vrut sa iau un mouse Dragon War Dragunov si acesta nu mai era pe stoc.Am asteptat toata ziua sa vad daca intra pe stoc fiindca ati scris pe fb ca o sa mai primiti produse…macar tineti-va de cuvant…

  4. Silvia spune:

    Emanuel, ultimul val de stocuri noi a fost vineri la ora 17. Atunci am si postat pe Facebook.

Lasă un răspuns