Si peretii vorbesc…

De multe ori, cand intram intr-o incapere nu observam decat obiectele de interes imediat. In dorinta noastra de a rezolva cat mai multe si cat mai repede, uitam sa dam atentie detaliilor. Cateodata, o imagine poate spune mai mult decat o mie de cuvinte. De aceea, intr-o buna zi, ne-am gandit  sa ne cunoasteti mai bine, sa va incantam privirea in cele cateva minute pe care le petreceti in sediul nostru. O ideea simpla prin care sa spunem o intreaga poveste.

In general, albul inspira curatenie, spatiu, dar si o pagina nescrisa ce asteapta sa spuna ceva. La PC Garage peretii vorbesc. Vorbesc despre noi, despre cine suntem si ce putem oferi. Vorbesc despre ce se intampla in cladirea noastra, timp de 12 ore, zilnic, intr-o maniera uneori plina de umor.

Va vom descrie in continuare toate aceste reprezentari si va vom explica mesajul pe care vor sa il transmita.

Inca de la intrare, veti fi intampinati de Iepurasul Garajist, care sta mandru alaturi de logo-urile PC Garage si Garage Mall.

In timp ce asteptati comanda, puteti „citi” serviciile si facilitatile pe care vi le punem la dispozitie.

Promotii

Ne dorim sa va oferim cat mai multe promotii si preturi irezistibile pentru ca voi sa aveti mereu parte de cel mai avantajos upgrade.

 

 

 

 

Gama variata de produse

Fiecare produs din oferta noastra are un cod unic de indentificare.

 

 

 

 

Programul „Specialistii PC Garage

Un program original creat special pentru a va ajuta cu asistenta tehnica la domiciliu si nu numai.

 

 

 

 

Serviciul „Te sunam noi

Vizitatorii si clientii magazinului pot solicita sa fie sunati gratuit de catre un consultant de vanzari PC Garage doar prin completarea numarului de telefon.

 

 

 

Programul de afiliere „Goarna

Poti sa castigi de pe urma prietenilor tai. Cum suna? Lor le dam un discount de 1% iar tie iti oferim 2% din valoarea cumparaturilor facute de ei. Simplu!

 

 

 

Impachetare cadou

Nu ai timp sa pregatesti produsul cadou? Te ajutam noi 🙂

 

 

 

 

Nici nu veti apuca sa „cititi” toate simbolurile si unul dintre colegii nostri de la Depozit va si aduce comanda. De aceea, veti vedea „privirea” vigilenta pe peretele din partea stanga 🙂

 

Daca in urma achizitiilor voastre ati intampinat dificultati cu produsul, colegii de la Customer Support se vor stradui sa va ajute in cel mai scurt timp.

Sugestii si reclamatii vor fi tot timpul. Apreciem feedback-ul clientilor. Unele ne bucura, unele ne intristeaza. Toate ne fac sa mergem mai departe si mai hotarat. Varianta neoficiala a acestor imagini este aceea ca unii oameni pot fi  mai tristi, unii mai veseli. Noi ii preferam, fireste, pe cei veseli.

 

 

Atunci cand aveti de-a face cu probleme tehnice de functionare sau vreti sa va diagnosticati computerul inainte de un upgrade, colegii de la Service, reprezentati de simpaticul omulet mester, testeaza, asambleaza si va vor oferi suport.

 

 

 

 

Tu ai fost recent in sediul PC Garage? Cum ti se pare noul nostru „decor”?

9 comentarii la “Si peretii vorbesc…”

  1. Bogdan spune:

    cand o sa aveti sediu si in alba iulia o sa mai discutam.

  2. Bogdan C spune:

    Si un sediu in HUNEDOARA !

  3. Alex spune:

    Pentru ce să aibă un sediu și în Alba Iulia și Hunedoara când PCG este un magazin ONLINE?
    Gândiți-vă că un sediu este mai mult decât un punct de livrare.
    Este o investiție financiară foarte mare, necesită oameni și mulți bani.
    Este mult mai convenabil să se folosească curierul, care vine direct acasă la client.

    • Emil spune:

      De ce sa se faca si alte sedii ? pai pentru simplul fapt ca sunt unele lucruri care as vrea sa le vad personal, sa pot pune mana pe ele inainte sa le cumpar.
      Stiu ca e o investitie in plus pentru firma sa faca noi sedii, dar si pentru mine e o investitie cand cumpar un laptop si as vrea sa vad cum e, cum sunt dispuse tastele, cat de bine se vede imaginea pe ecran, cat de usor raspund tastele, …
      Exact aceeasi problema o am cu firmele de aparatura foto, toate sunt in Bucuresti si Timisoara, cand vreau sa cumpar o geanta, un trepied sau alte echipamente, nu am unde sa le testez si trebuie sa le cumpar „orbeste” si am patit-o deja de multe ori ca nu a fost ceea ce vroiam.

      • Cosmin_Alx spune:

        Emil tu vrei un showroom, PcGarage nu are asa ceva nici in Bucuresti. La sediu nu o sa vezi expuse produsele … gadneste-te ca au peste 10.000 de produse in site, unde vrei sa le expuna pe toate? Chiar daca s-ar rezolva aceasta problema, ca sa le expuna inseamna desigilarea pachetului care mai departe inseamna produse cu pret mai mic sau care nu mai pot fi comercializate deloc ceea ce inseamna pierdere de bani, aceasta pierdere s-ar acoperi prin cresterea preturilor la toate produsele ceea ce garantat nu ti-ar conveni nici tie si nici celorlalti clienti…

  4. Gabi spune:

    Am fost vineri la voi:) E dragut!Cel mai mult mi-a placut monitorul ala Acer.

  5. Alex spune:

    Folositi meme-uri, dau bine. Gen la un newsletter cu preturi speciale, ar putea sa se termine cu „Tru story”

  6. GTRPRO spune:

    Un client cind vine la voi nu se uita pe pereti sau la tv, e atent la ce fac colegii vostrii.

Lasă un răspuns