NVIDIA anunta noile laptopuri noi cu RTX 3050

Placile grafice GeForce RTX 3050 si RTX 3050 Ti sunt acum disponibile pe platformele mobile, oferind acces la tehnologiile ray tracing si DLSS si pentru cei care isi doresc un laptop nou de gaming, insa au un buget mai limitat. Conform NVIDIA, noile modele de laptopuri vor fi de 2 mai mai rapide decat cele din generatia anterioara, vor beneficia de o multime de tehnologii inovatoare si mai multe variante noi de design. 

Functii noi dedicate gamerilor si creatorilor de continut 

– Multiprocesoare de streaming NVIDIA Ampere: ofera eficienta energetica imbunatatita si transfer pe 32 de biti de doua ori mai rapid.

– Cea de-a doua generatie de nuclee RT: viteza de transfer de doua ori mai rapida decat prima generatie plus RT si shading simultan.

– Cea de-a treia generatie de nuclee Tensor: pentru o viteza de transfer de 2 ori mai mare utilizand algoritmi AI avansati (DLSS). 

– Cea de-a treia generatie de tehnologii Max-Q: fiecare aspect al laptopului – procesorul, software-ul, designul circuitelor, alimentarea cu energie electrica si specificatiile termice – sunt optimizate pentru energie si performanta. 

– Dynamic Boost 2.0: retelele AI administrează energia la nivel de cadru, astfel ca laptopul se optimizeaza automat pentru performanta maxima in timp ce te joci. 

– Whisper Mode 2.0: alegi nivelul acustic dorit, iar algoritmii AI gestioneaza procesorul, placa grafica, temperaturile sistemului si vitezele ventilatoarelor pentru a oferi o acustica excelenta si cea mai buna performanta posibila. 

– BARA redimensionabila: este o caracteristica avansata a PCI Express care permite procesorului sa acceseze simultan intregul buffer de cadre din procesorul grafic.

– DLSS: ofera un plus masiv de performanta la acelasi nivel de energie, utilizand nucleele Tensor pentru redare AI.

– Advanced Optimus: ofera o autonomie mai mare bateriei Optimus, precum si o experienta de joc fara „ruperea ecranului” si fara tremurat cand se utilizează G-SYNC.

Vezi aici noile laptopuri cu GeForce RTX 3050 si RTX 3050 Ti!

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns