Back to School cu Batman si Spiderman

De ce sa te multumesti cu produse performante si in cele mai noi tendinte doar cand vine vorba de gaming? Tehnologia evolueaza si cand vine vorba despre scoala, sub diverse forme. De la laptopuri gandite special pentru lucrul in miscare si multitasking, pana la ghiozdane cat mai ergonomice, instrumente de scris cu proprietati antibacteriene sau caiete cu design special.  

Odata cu lansarea campaniei Back to School de primavara, PC Garage a introdus in oferta si produse destinate scolarilor sau celor care vor sa-si organizeze mai bine spatiul de lucru. Categoriile noi includ atat idei de cadouri, cat si noi moduri de a te bucura de scris, invatat si task-urile zilnice. Vezi mai jos noutatile:

Scoala devine mai distractiva 

Daca inca esti la scoala, sigur nu scrii doar pe tastatura. De fapt, si aici e la fel ca in gaming – poti sa-ti alegi perifericele preferate in functie de design, culori, eroi preferati sau ergonomie. 

In cazul in care esti fan Harry Potter, Spiderman sau Batman, e simplu. Aici se afla caietele perfecte pentru tine. 

O alta idee buna ar fi My.Book Flex: Fiecare model are o coperta rezistenta din plastic, iar interiorul se poate personaliza asa cum ai nevoie. Iar cand se termina, doar inlocuiesti cu o rezerva. Coperta poate fi personalizata cu stickere, desene, efecte 3D, in functie de preferinte. 

Iar cand vine vorba de instrumente pentru scris, clasicele creioane Rotring sau pixul Pilot Frixion sunt printre dintre cele mai folosite modele. Sau pentru cei mai mici, gama Griffix include stilouri si pensule, construite special pentru imbunatatirea procesului de invatare a scrisului. 

Si mai multe rechizite: 

Penare rezistente si ultra cool

Ghiozdane si seturi ergonomice, modele noi #soon

Culori, pensule si acuarele pentru desen

BONUS: Cumpara un PC Gaming PC Garage si primesti un caiet My.Book Flex cadou in perioada 1-15 mai. 2021!

Cum devii mai productiv la birou?

Productivitatea creste atunci cand biroul este mai curat si mai ordonat, iar gandurile se noteaza mai bine pe o agenda de calitate, cu design special si coperta 3D. Si daca tot nu scapi de organizare, macar sa-ti faci viata mai usoara cu mape, dosare sau bibliorafturi de calitate. Le poti folosi impreuna cu organizatoarele din plastic reciclat. 😉 

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns