ASUS ROG: PC-uri de gaming si componente cu ecrane

Republic of Gamers se concentreaza din ce in ce mai mult pe componente in ultima perioada, si pare ca a ajuns la o reteta de succes. Daca planuiesti sa faci un super upgrade in curand sau sa-ti construiesti un PC de gaming high end, iti recomandam sa verifici oferta ASUS inainte de a crea un wishlist. Noi am facut cunostinta recent cu THOR si RYUJIN, doua dintre cele mai interesante componente ROG. Iata ce am descoperit:

ROG RYUJIN II 360 – cooler AIO cu racire lichida si ecran LCD 

ROG RYUJIN II 360 este flagship-ul ASUS ROG in materie de coolere. Pe langa functiile premium si performantele extrem de bune in materie de racire si silentiozitate, are si un design aparte care scoate din anonimat orice PC de gaming.  

In general orice cooler AIO cu racire lichida merita sa fie la vedere, insa RYUJIN II 360 iti da un motiv in plus. Daca alegi sa montezi acest cooler in PC-ul tau, nu uita sa optezi neaparat pentru o carcasa cu panou lateral transparent. Nu de alta, dar vine echipat cu un ecran LCD de 3.5-inch, care poate reda statisticile sistemului in timp real, logo-uri sau animatii personalizate. 

RYUJIN 360 este construit pentru a oferi un flux de aer ridicat si un zgomot cat mai mic. Ventilatoarele sunt produse de Noctua (NF-F12 InductrialPPC 2000 PWM), iar pompa este realizata pe arhitectura Asetek generatia a7-a – cu un interval de functionare incepand de la 840 RPM. Toate optiunile coolerului (inclusiv ecranul) se pot personaliza prin intermediul soft-ului Armoury Crate

Desigur, RYUJIN II  a fost proiectat pentru a completa perfect placile de baza ROG, insa este compatibil cu o multime de alte modele –  atat cu socket Intel, cat si AMD. In plus, vine la pachet cu un tub de 38cm pentru a simplifica procesul de montaj.

ASUS ROG THOR Platinum II – cea mai silentioasa sursa de 1000W? 

A doua generatie de surse din gama ROG THOR a primit numeroase imbunatatiri, in special la partea de racire. ROG THOR Platinum II a primit certificarea Lambda A++, ceea ce confirma ca are o functionalitate la limita superioara a puterii, cu zgomot redus la 0dB

Ventilatorul sursei are 135 mm si control PWM, iar radiatoarele acopera componentele importante. Astfel sunt asigurate temperaturile scazute, nivelul de zgomot redus si desigur, durata de viata a componentelor. Un alt aspect care contribuie la zgomotul redus este tehnologia OdB – care opreste complet ventilatorul controlat prin PWM atunci cand sarcina sursei este de 50% sau mai mica.

Si daca tot am mentionat mai sus panoul transparent pentru PC, mentinem trendul si in cazul sursei. THOR Platinum II este echipata cu un ecran OLED care poate afisa consumul de energie in timp real. Asadar ar fi pacat sa o ascunzi in interiorul carcasei. In plus, efectele de iluminare pot fi sincronizate cu perifericele prin intermediul Aura Sync. 

Stiai ca ASUS ROG a integrat ecrane si in tastaturi sau casti de gaming? Afla de aici mai multe detalii despre AniMe Matrix

🎮 Mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns