Ce-i cumperi unui gamer de Craciun?

Si-a facut upgrade la PC in vara, are cele mai noi periferice sau tocmai si-a montat inca o banda LED pe birou? N-are nimic, inca mai avem idei de cadouri. Daca nu esti gamer, la inceput poate parea aproape imposibil sa alegi un cadou potrivit pentru un pasionat de jocuri. Vestea buna e ca te putem ajuta si noi cu cateva idei, inspirate chiar din dorintele unor gameri. 

In functie de cat de bine il cunosti pe gamerul din viata ta, ai la dispozitie o multime de optiuni. De la componente compatibile cu PC-ul lui, pana la periferice noi, diverse accesorii pentru birou, obiecte de decor, jocuri sau chiar gadget-uri smart. Si nu e musai sa cheltui toti banii pentru Craciun, pentru ca avem si cateva variante de buget. Iata lista noastra pentru Mos Craciun: 

Tastatura mecanica Redragon Vishnu

Daca ai un buget mediu si vrei sa-i faci o surpriza unui gamer, tastatura Redragon Vishnu ar putea fi o idee excelenta. Are o forma compacta (TKL), conexiune prin fir sau wireless 2.4 GHz, switch-uri Outemu Red, palm rest detasabil si iluminare RGB. 

Casti Gaming Logitech G332 

O pereche de casti ar putea fi o alta idee buna, indiferent daca se joaca pe PC, PlayStation, Xbox sau Nintendo. Logitech G332 se pot conecta prin Jack 3.5 mm si sunt compatible cu toate platformele. Au difuzoare de 50 mm, sunet stereo, microfon integrat, iar cupele se rotesc pana la 90 de grade.

Controller Xbox

Chiar daca se joaca mai mult pe PC cu mouse-ul si tastatura, un controller in plus in casa nu strica niciodata. Sunt destul de multe titluri care se pot juca mai bine cu un gamepad, asa ca e bine sa il ai la indemana. Iar daca are deja si o consola Xbox, nici nu mai trebuie sa stai pe ganduri. In plus, in perioada asta varianta rosie e si la reducere, pentru a fi asortata perfect cu Mos Craciun. 

Steam Wallet 

Sigur are cateva jocuri pe wishlist-ul de pe Steam. Daca nu ai absolut nicio idee ce isi doreste un gamer pe PC, il poti lasa chiar pe el sa-si aleaga cadoul. In felul asta nu ii cumperi ceva ce nu ii place sau nu se potriveste cu setup-ul/PC-ul lui, dar il ajuti totusi sa se joace ce ii place. In fnuctie de bugetul tau, poti alege pachetul de 5, 10 sau 20 de euro. 

Microfoane BOYA 

Daca vorbeste des cu prietenii pe Discord sau ar vrea sa se apuce de streaming, il poti sustine cu un microfon bun, la un pret decent. Gasesti in oferta atat modele care se conecteaza prin USB, cat si prin USC-C sau Lightning. Iar daca vrei o varianta 2-in-1, BOYA BY-CM6A vine la pachet si cu camera web integrata. 

Componente pentru PC

Stii ce configuratie are PC-ul gamerului tau favorit? In cazul asta, task-ul tau a devenit mult mai simplu. De exemplu, capacitatea de stocare nu e niciodata suficienta, iar un SSD e intotdeauna o idee buna. Daca vrei sa incepi de acum pregatirile pentru canicula poti alege si un set de ventilatoare, iar pentru o schimbare mai importanta, ai oricand la dispozitie o multime de idei. Desigur, in functie de buget: 

Monitoare Gaming 

Si-a construit deja PC-ul mult visat dar nu i-a mai ramas buget si pentru un monitor? E un moment bun sa profiti de reducerile de sarbatori pentru monitoare si sa-l ajuti sa-si completeze setup-ul. Iata cateva sugestii, ordonate in ordine crescatoare: 

PC de Gaming 

In cazul in care Mosul e mai generos si vrea sa faca o surpriza de neuitat, ce poate fi mai potrivit decat un PC de gaming gata asamblat si testat? In functie de buget si pretentiile gamerului cu privire la setarile si detaliile in jocuri, avem 3 idei pentru un cadou epic de Craciun:

  • PC Gaming Corvus, cu AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz, 16GB DDR4, 250GB SSD, AMD Radeon Vega 8 si Iluminare RGB
  • PC Gaming Zmeu, echipat cu Intel i3 12100F 3.3GHz, 16GB DDR4, 500GB SSD, RTX 3050 8GB GDDR6 si Iluminare RGB
  • PC Gaming Callisto, Intel i7-12700F 2.1GHz Alder Lake, 32GB DDR4, 500GB SSD + 2TB HDD, RTX 3060 12GB GDDR6, Iluminare RGB

Vezi mai multe noutati de Gaming

Autor:

Lasă un răspuns