Cat de bune sunt monitoarele de gaming HyperX?

Da, HyperX face monitoare de gaming. Si nu orice monitoare ci doua modele de 165 si 240 Hz, care se livreaza impreuna cu un accesoriu inedit. 

Bine, nu neaparat inedit, pentru ca iti poti cumpara oricand si separat orice alt model de suport. Partea frumoasa e ca nu va trebui sa faci asta, pentru ca cei de la HyperX sunt primii s-au gandit deja la spatiul tau de pe birou inca din cutie ca sa zicem asa (lucru pe care ar putea sa-l faca si alti producatori, nu ne-am supara deloc). 

HyperX Armada 25 HyperX Armada 27 au 24.5 respectiv 27 inch, panou IPS, rezolutie FHP sau QHD si sunt compatibile G-Sync. Timpul de raspuns este de 1 ms, luminozitate 400 cd/mp si contrast 1000:1. Pe langa G-Sync, sunt echipate si cu tehnologiile Bluelight Reducer si Flicker-Free. 

Am pus si noi mana pe noile modele si le-am testat atat in gaming, cat si in alte activitati precum editare foto sau video. Si nu doar monitoarele, ci si suportul Armada Single Gaming Mount care apropo, va putea fi cumparat si separat. Testele nu-s deloc rele pentru primul produs de acest tip din portofoliul HyperX. Afla mai multe despre Armada in review-ul video de mai jos: 

Vezi mai multe noutati de Gaming

Autor:

Lasă un răspuns