Cea mai buna tastatura de Gaming

Strike 7
O tastatura mai mult decat exclusivista, evaluand din prisma modului de constructie dar si a pretului, Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 se evidentiaza ca fiind cea mai buna tastatura de gaming realizata pana acum. Considerata un adevarat OZN, tastatura a stranit interes si in randul utilizatorilor de rand chiar daca ea a fost realizata in special pentru gamerii entuziasti.

Avantajul cel mai de seama al acestei tastaturi este modularitatea, adica fiecare element poate fi detasat si reorganizat asemeni unor piese LEGO, LCD-ul este practic o tableta cu diverse aplicatii si setari pentru orice joc. La fel se intampla si cu sectiunea numerica sau cu zona de touch, scroll si control din partea stanga. Tastatura exceleaza si la capitolul design si calitate in executie, carcasa este construita din metal si are un finisaj negru mat cu insertii metalice gri. Producatorul a dorit sa ofere tot confortul gamerilor, de aceea tastatura este realizata astfel incat sa nu permita acumularea transpiratiei in sesiunile de gaming indelungate.

Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati parerile clientilor PC Garage care deja detin aceasta „nava spatiala”, o puteti face aici.
Prezentare video PC Garage

Prezentare oficiala MadCatz

Lasă un răspuns