Cel mai mare Black Friday de Gaming. Cand, cum?

A venit din nou acea perioada in care wishlist-urile se transforma in realitate, magia gaming-ului pluteste in aer iar setup-urile sau PC-urile noastre primesc un upgrade considerabil. Nu, nu vorbim despre Craciun, ci despre Black Friday de Gaming la PC Garage

Rafturile sunt pline, promotiile sunt setate, iar pregatirile se apropie de final. Inainte sa dam startul am facut o recapitulare care suna atat de bine, incat nu ne putem abtine pana vineri. 

Vezi mai jos un sneak peek pentru oferta de Black Friday!

– Vor fi in stoc aproximativ 6.000 de procesoare, 3.600 placi video, 4.200 placi de baza, 8.200 de SSD-uri si multe alte componente. 

– Peste 1.000 de Sisteme Gaming PC Garage, testate si asamblate in-house. 😉 

– Laptopuri pentru business, gaming si multimedia;

– Periferice de gaming (peste 11.000 de casti, tastaturi, mouse, kit-uri gaming);

– Monitoare cu diagonale intre 21 – 40 inch, pentru toate bugetele;

Peste 2.500 de scaune si birouri de gaming.

PC MadRa si Viking – Black Friday Edition

Proiectele speciale pentru acest Black Friday sunt configuratiile si preturile unora dintre mai populare sisteme realizate de PC Garage. 

PC-ul Viking se relanseaza in editie limitata la un pret WOW, care va fi afisat pe 13 noiembrie, la ora 00:00! Pana atunci, poti vedea atat configuratia cat si FPS-urile in jocuri precum CG:GO, GTA V, Need For Speed, PUBG si alte titluri importante. 

  • Procesor Intel Core i3-10100F
  • Placa video RTX 2060 6GB 192-bit
  • Placa de baza Chipset H410
  • Memorie RAM DDR4 16GB de 2.666MHz
  • SSD SATA-III 2.5 inch de 480GB.
  • Sursa 80+ Bronze de 550W.

Click aici sa vezi rezultatele testelor in jocuri pentru Viking Black Friday Edition!

PC-ul MadRa este unul dintre cele mai mari proiecte ale departamentului Digital si a fost realizat impreuna cu cei din comunitatea PC Garage de pe YouTube

In urma cu 6 luni, Madalin si Razvan au inceput sa construiasca seria de sisteme de gaming MadRa, bazandu-se pe cerintele si configuratiile solicitate in timpul emisiunilor LIVE. Dupa mai multe poll-uri, teste si cateva emisiuni speciale, au reusit sa construiasca 11 modele cu preturi si configuratii cat mai variate, care au ajuns pe birourile clientilor in timp record. 

Practic, fiecare MadRa este un PC de Gaming unicat si gandit pentru a acoperi cat mai multe cerinte in gaming, care este asamblat in fata ta, pe YouTube. De obicei este disponibila o singura bucata pentru fiecare model, de aici rezultand si stocul epuizat rapid dupa fiecare emisiune. 

Pentru Black Friday insa, se zvoneste ca stocul va fi ceva mai generos. 😉 Deocamdata nu avem noutati de la baieti, insa stim ca lucreaza intens si ca ne vor dezvalui pe YouTube mai multe detalii despre configuratie PC-ului MadRa Black Friday Edition

Ne vedem pe 13 Noiembrie ora 00:00 la cel  mai mare Black Friday de Gaming! Pana atunci, nu uita sa verifici Ghidul de cumparaturi de pe site si noutatile anuntate pe Facebook si Instagram

Lasă un răspuns