Monitor ultrawide curbat: Alienware AW3420DW

Ti-a ramas mic spatiul de lucru sau de joaca? In acest caz ai 2 variante la dispozitie: mai adaugi un monitor langa cel vechi, sau iti cumperi un model ultrawide care le poate inlocui cu succes pe ambele. 

Pentru uz profesional sau un buget foarte redus, monitoarele multiple sunt o alegere excelenta pentru cresterea productivitatii. Daca esti gamer insa, marginile te vor scoate putin din poveste, iar ochii tai ar putea fi deranjati de eventualele diferente de calitate si culori. 

Noi am testat recent experienta de gaming pe un Alienware AW3420DW si putem spune ca ne-a convins sa ne luam gandul de la doua monitoare alaturate. 

Monitorul este construit pentru gameri atat in interior cat si la suprafata. Are un design modern cu o tema alb/negru, margini de doar 8mm, 4 zone de iluminare RGB, si un stand solid cu doua picioare in forma de V. 

Panoul este un IPS care poate reda o o gama cromatica profesionala, cu o acoperire a culorilor de pana la 98 % DCI-P3. Are o diagonala de 34” cu aspect 21:9, rezolutie 3440 x 1440 pixeli, rata de refresh 120Hz si timp de raspuns de 2 ms

Desi negrul poate fi usor alterat uneori, monitorul ofera unghiuri de vizualizare bune si este excelent atat pentru creatorii de continut media, cat si pentru gameri. Dispune si de tehnologia Flicker-free, filtre de reducere a culorii albastre, dar si de compatibilitate nativa cu Nvidia G-SYNC. 

In meniu gasesti o multime de functii si moduri, cum ar fi Standard, FPS, MOBA, RPG, SPORTS, ComfortView, Warm sau Cool, dar ai si posibilitatea sa creezi inca 3 profile personalizate. 

Sta bine si pe partea de conectivitate, cu un port HDMI 1.4, un Display Port, 1 USB 3.0 upstream si 2 xUSB 3.0. Gasesti in plus si un conector Jack de 3.5mm si inca 2 porturi USB 3.0 in partea inferioara a monitorului, pe care le poti folosi pentru incarcarea unor device-uri mobile. 

Ecranul poate fi ajustat pe inaltime pana la 13 cm, poate fi inclinat fata/spate de la -20 la 5 grade si se roteste stanga/dreapta de la -30 la 30 grade. 

Concluzia noastra? Am trece oricand la un setup de gaming care include acest model. Pe langa faptul ca arata superb pe birou, ofera si imagini de calitate, o experienta de gaming peste medie si o productivitate crescuta. Iar daca esti fan RGB, cu atat mai bine. Cele patru zone de iluminare de pe monitor pot crea o atmosfera incredibila, iar prin aplicatia AlienFX ai la dispozitie peste 145 de scene unice pentru diferite jocuri. 

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Alienware AW3420DW, urmareste review-ul complet de mai jos. 😀

Lasă un răspuns