Concurs: rezolva ecuatia succesului cu BenQ

Auzim mereu despre asa-zisele reguli ale succesului. O continua ecuatie care trebuie rezolvata constant, indiferent daca vorbim de micii antreprenori sau doar de cei care nu au inca o afacere, dar intentioneaza sa isi construiasca una in timp.

Daca vorbim de succes, atunci vorbim de calitate. Noi credem in calitate si o vedem ca factor determinant in ecuatia de mai sus. Iar gama BenQ pe care ti-am prezentat-o aici se pliaza perfect pe cele spuse anterior.

Iti petreci activitatea intr-un mediu business? Foarte bine. Monitoarele BenQ vor contribui cu succes la performantele tale prin caracteristicile deosebite pe care le aduc.

Esti gamer profesionist? Atunci nu mai trebuie sa iti spunem ca jocurile inseamna detalii, iar monitorul LED BenQ XL2410T iti va schimba complet perspectiva.

Pleci in vacanta in aceasta vara? Ia cu tine unul dintre noile aparate foto BenQ si incearca efectul LOMO, care este foarte cool in ultima vreme.

Alegi calitatea si noi te premiem: Cumpara orice produs BenQ pana in data de 15 iunie si poti castiga unul din cele 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de lei. Atentie: voucherul va fi valabil doar in perioada 17 iunie – 17 iulie exclusiv la achizitia unui produs BenQ

Nu uita sa revii pe blogul nostru in data de 16 iunie pentru a afla daca ai castigat.

4 comentarii la “Concurs: rezolva ecuatia succesului cu BenQ”

  1. DUVALMA spune:

    INTERESANTE PRODUSE, mi-au plăcut cele din gama BENQ, ÎN SPECIAL APARATELE FOTO DIN ACEEAȘI GAMĂ

  2. Ionut spune:

    Produsele BENQ sunt de foarte buna calitate in special aparatul foto si LCD>am acasa un LCD pentru PC si sunt foarte multumit de el.

  3. Radulescu spune:

    Am un Benq 22 GL2240(1920/1080 Led) il am de 7 luni si este impecabil fara pixel mort .Benq este un brand bun cu produse bune la preturi mici .

  4. […] Esti interesat de achiziţia unui model asemănător? PC Garage organizează şi un concurs dedicat. Cumpără orice produs BenQ până în data de 15 iunie şi poţi câştiga unul din cele 10 vouchere de cumparaturi în valoare de 100 de lei. Mai multe detalii aici: http://blog.pcgarage.ro/magazin-pc-garage/concurs-rezolva-ecuatia-succesului-cu-benq/ […]

Lasă un răspuns