Spune adio sistemului audio de acasa

Vrei sa iei muzica preferata peste tot unde mergi? Nimic mai simplu: de putin timp in cadrul site-ului nostru si-a gasit locul o noua categorie: boxe portabile.  Stii si tu cat de frustrant este sa mergi undeva si sa vrei sa asculti muzica la volum mai mare decat iti permite laptopul sau telefonul. Ei bine, data viitoare nu te vei gandi la sistemul audio de acasa, ci vei avea cu tine aceste boxe ultraportabile care iti pot reda sunetul la calitate similara unui sistem audio mediu.

Excelente atunci cand vine vorba de conectivitate, acestea sunt compatibile cu orice notebook, telefon sau player audio care are o iesire jack de 3.5mm. Alimentarea se face prin port USB, acest lucru insemnand ca le poti incarca acasa sau pe drum.

Acest tip de boxe iti pot tine companie la o iesire la iarba verde sau intr-un concediu de mult planificat, acolo unde nu poti lua sistemul audio de acasa. Sau, de ce nu, in excursia in care vei pleca daca vei fi fericitul castigator al concursului nostru.

Nu-ti face probleme in ceea ce priveste spatiul ocupat de aceste boxe. Acesta este mic deoarece aceste boxe sunt foarte mici, difuzoarele fiind de aproximativ 4 cm.

Dintre toate, noua ne face cu ochiul seria de boxe X-mini. Si iata de ce ne-au convins:

– baza magnetica a acestora inseamna ca pot fi pozitionate in foarte multe locuri din casa;

– mufa buddy-jack, mufa cu ajutorul careia poti uni mai multe boxe de acest gen pentru a obtine un sunet mai puternic si clar;

– baterie destul de puternica capabila sa redea pana la 10 ore de muzica.

Dimensiunile acestor boxe, puterea lor si multitudinea de device-uri cu care sunt compatibile fac din aceste boxe alegerea perfecta pentru nevoia ta de muzica.

De acum inainte, peste tot unde vei merge, nu uita: da muzica mai tare!

 

Lasă un răspuns