DreamHack 2012, roundup

Experienta DreamHack 2012 a fost unica. Nu, nu poate fi comparata nici macar cu un meci de fotbal pe National Arena. Entuziasmul si uralele publicului au fost coplesitoare, iar energia pozitiva simtita in toate colturile salii.

Vorbim despre 3 jocuri divinizate:

  1. Counter strike
  2. League of legends
  3. StarCraft II

Organizarea si realizarea confortului pentru participanti au fost facuta la cel mai mic detaliu, asta pentru a nu incarca si a nu pune in dificultate strategiile care urmau sa le aplice. Participantii au fost incurajati de public, iar incurajarile chiar au functionat. Intr-adevar este incredibil. Asta inseamna sa fii gamer cu adevarat si sa te dedici acestui hoby.

PC Garage  singurul magazin online prezent  in parteneriat cu cei de la Nvidia a avut 2 concursuri care au fost asaltate la maxim:

  • FIFA 13 – joc mult agreat de public realizat din ora in ora si castigatorii au jucat intre ei in finala . Concursurile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile (sambata si duminica)
  • Need for Speed: The Run – baieti care mai de care au incercat sa se intreaca scorul fiind restrans si atmosfera incinsa. Au fost premiati primii 5:) (concurs organizat atat sambata si prelungit pana duminica)

Premierea a fost punctul culminant deoarece PC Garage a fost strigat in gura mare de foarte multe ori, idee spontana preluata imediat.

Satisfactia a fost atat de mare cand toata lumea stia faptul ca PC Garage a fost prezent la marele eveniment, si a scandat: Iepureleeee!  Mascota noastra este cunoscuta si recunoscuta! Va multumim, ne-ati umplut inima de bucurie.

Publicul a fost premiat si el, iar  pentru asta trebuia sa se munceasca putin:)
Baietii au facut pana si flotari pe scena (incurajati de public, desigur)

Ne bucuram ca am fost acolo si o sa fim cu orice ocazie se iveste in calea noastra.
Va asteptam in curand cu noi surprize si premii.

2 comentarii la “DreamHack 2012, roundup”

  1. ValentinBraila28 spune:

    Super , felicitari PcGarage.

  2. dape spune:

    ce de lanyarduri avea Alina !

Lasă un răspuns