Infruntarea

Cateva ore pe zi stai in pat, pe canapea sau in bucatarie. Vrei sa citesti si sa raspunzi rapid la un mail, sa frunzaresti feed-urile RSS, un ziar online sau sa verifici indicii bursieri. In acest moment ai doua posibilitati: mai vechiul Apple iPad sau nou venitul Samsung Galaxy Tab.

iPad are dimensiuni mai mari si a deschis nisa, pe Tab poti vorbi si la telefon, accesa site-uri si aplicatii Flash, pe langa beneficiile arhitecturii deschise Android si o dimensiune mult mai compacta si portabila.

Tu pe care l-ai alege si de ce?

P.S. Desi a vazut lumina zilei de doar cateva zile in Romania, Galaxy Tab este bineinteles disponibil din stocul PC Garage. 😉

4 comentarii la “Infruntarea”

  1. Am avut personal ocazia sa testez ambele tablete, Samsung-ul mi s-a parut net superior, datorita sistemului de operare Android. In plus este mai mic, mai „portabil”, il poti lua cu tine oriunde cu mult mai mare usurinta decat pe iPad. O alta alegere demna de luat in seama este si Dell Streak. Ce este regretabil este ca niciunul din aceste dispozitive nu are un port USB, pentru a putea descarca in el fotografiile in vacanta sau pentru a putea copia ceva cu un stick USB.

  2. omnia.ro spune:

    Tocmai sistemul de operare android mi se pare buba. Este deocamadata imatur (vezi si frecventa release-urilor si daca esti atent sa citesti ce fac la fiecare release mi se pare stupefiant ca pot lansa sisteme cu astfel de probleme). Pretul este absolut indecent – nu la pcgarage ci in general .
    Mac Mac este deocamdata exemplu (si ei lanseaza 4.0, 4.1, 4.2 dar la ei vad si bug-uri rezolvate si multe imbunatatiri) … samsung face ce stie asiaticul …. copiaza.
    Final despre android: folosesc un iphone 4 si separat un htc desire. Va imaginati ca pentru un client decent de email push pe htc desire trebuie sa platesc 20$ ???.
    Sper ca pcgarage sa reuseasca sa vanda cele 9 bucati ca am auzit la emag cu toata reclama pentru dell streak …. BSOD vanzari.

  3. Patratzel spune:

    Ce pot sa zic … un articol si un blog exceptional … keep the good work.

  4. ro.omnia spune:

    omnia.ro:
    Intr-adevar si mie mi se pare sutpefiant ca pana acum 1 sapt. nu se puteau rula 2 aplicatii simulan pe ipad, iar in ceea ce il priveste pe asiatic, trebuie sa iti spun ca nu Apple a inventat apa calda, inante sa faci afirmatii de genul mai documenteaza-te putin 😉

Lasă un răspuns