Intel Days | Te echipam Gratuit: Procesor Intel®️ Core™️ + Placa de baza = Cooler cadou

Primavara 2021 incepe cu vesti bune pentru gameri. Daca te gandesti sa faci un upgrade sau sa-ti construiesti un PC de la zero perioada urmatoare, facem noi cinste cu un cooler ID-Cooling pe lichid!

Te echipam gratuit este una dintre cele mai apreciate campanii organizate de PC Garage, prin care reusim sa sustinem gamerii si pasionatii de tehnologie in cautare celor mai performante configuratii pentru jocurile sau activitatile preferate. De aceasta data, ne-am gandit sa o relansam sub umbrela Intel Days

Cum functioneaza? 

Campania Intel Days: Te echipam gratuit incepe pe data de 15 martie si se desfasoara pe parcursul a doua saptamani. Daca iti cumperi un procesor Intel®️ Core™️ i5, i7, i9 din cele selectate si orice placa de baza compatibila din oferta PC Garage, primesti gratuit un super upgrade pentru configuratia ta: un cooler CPU ID-Cooling Frostflow 120 sau Frostflow 240, in functie de valoarea comenzii efectuate. 

ID-Cooling Frostflow: performante si specificatii

Racirea pe lichid are cateva avantaje in plus fata de cea pe aer. Pe langa aspectul estetic imbunatatit al PC-ului, un astfel de cooler te va ajuta in primul rand sa racesti componentele mai eficient si mai uniform. 

Radiatoarele unui cooler pe lichid ofera o suprafata mai mare de disipare a caldurii, ceea ce inseamna ca ventilatoarele pot fi setate sa functioneze la o turatie mai joasa, facand un zgomot mult mai mic decat in cazul racirii pe aer. Totodata, desi caldura emisa de componente va fi aceeasi, aceasta va fi distribuita uniform in interiorul carcasei, oferind si un potential de overclocking ridicat. 

Coolerele pentru procesor ID-Cooling Frostflow 120 si ID-Cooling Frostflow 240 oferite cadou in perioada campaniei sunt compatibile cu socket-urile Intel, au ventilatoare de 120 mm cu o viteza de rotatie de 700 – 1800 RPM, un flux de aer de 74.5 CFM si nivel de zgomot intre 18 si 35.2 dBA. 

Sunt echipate si cu iluminare pentru un plus de culoare in PC, iar dimensiunile radiatorului sunt de 154 x 120 x 27 mm sau 276 x 120 x 27 mm, in functie de modelul primit cadou. 

Daca te-am convins sa faci un upgrade, acceseaza pagina campaniei si alege-ti noile componente! Aici poti vedea regulamentul complet. 

Lasă un răspuns