Noua gama Cyborg Mad Catz exclusiv la PC Garage!

20130515_142200
Cyborg RAT M, poate cel mai apreciat mouse de gaming in opinia pro-gamerilor, este de astazi disponibil in Romania si exclusiv la PC Garage in variantele negru mat, negru lucios si rosu lucios.

Elegant si versatil, noul mouse wireless imbina performantele mult dorite de gameri cu portabilitatea unui mouse de laptop.
RAT M dispune de cea mai recenta tehnologie Bluetooth si butoane programabile in functie de stilul de joc al fiecarui pro-gamer.

Asemeni modelelor de desktop, seria Cyborg RAT M beneficiaza de senzor laser de 6400 DPI, buton 5D, conectivitate Bluetooth 4.0, autonomie de 1 an pentru utilizarea cu bateriile AAA incluse si tehnologie GameSmart care permite utilizarea pe diferite dispozitive inclusiv cele mobile.

Update: Echipa PC Garage TV a realizat o prezentare video

2 comentarii la “Noua gama Cyborg Mad Catz exclusiv la PC Garage!”

  1. Demian spune:

    Foarte tare, am un V3 de peste 2 ani deja si nu sa stricat, ce e drept nu stiu ce sa zic de mouse glossy …. mat da da glussy sa se vada zgarieturile si mizeria ehhhhh…..

  2. Simy spune:

    Eu am un rat 5 de 2 saptamani si imi face figuri…gen mi se intampla in jocuri sa nu pot da cu pointerul in stanga-drapta, pot doar sus jos

Lasă un răspuns