Protejeaza-ti smartphone-ul!

Mi-am pus de multe ori intrebarea: sa imi iau sau nu o husa pentru smartphone-ul meu?

Desi initial eram adepta proprie-mi teorii: o husa pentru un smartphone este ca si un val pe fata unei femei frumoase, m-am razgandit subit dupa ce l-am tranit pe jos prima data. Norocul meu a fost ca a cazut pe covor. „Gandeste-te ca acest telefon valoreaza o gramada de bani”- imi spunea vocea ratiunii, iar husa unui telefon poate deveni un accesoriu fancy daca il alegi cu grija.

Asa ca am inceput sa ma documentez, ce fel de husa ar trebui sa imi iau: bumper, traditionale (in care telefonul este introdus in husa de sus in jos), toc, protectie pentru spate, sticker.
Scopul principal al huselor de smartphone este acela de a le oferi protectie la care se adauga notiunea de estetic.
Cele mai multe modele de huse sunt realizate din silicon sau plastic dur si sunt menite sa acopere mai mult spatele si/sau extremitatile. De aceea principalul motiv pentru care oamenii cumpara huse este sa il protejeze de uzura, zgarieturi sau socuri puternice. Ganditi-va doar de cate ori s-a intamplat ca in buzunar sa puneti alaturi cheile si smartphone-ul? Sau cum ati mai putea vedea un clip de pe YouTube chiar si cu o zgarietura pe ecran?
Norocul nostru ca avem nenumarate optiuni pentru a alege. Husele din piele: arata intotdeauna minunat si se vor simti placut la atingere. Sunt potrivite pentru persoanele care se invart in mediul afacerilor.
Husele din silicon sau plastic cauciucat sunt mai robuste dar sunt construite din materiale durabile, in plus le vei gasi intr-o gama foarte variata de culori.

Durata de viata a unei huse este foarte importanta. Pe Internet veti gasi numeroase huse ieftine si ati putea fi tentati sa cumparati ceva nu foarte calitativ dar tentant ca pret, insa intr-o saptamana, poate chiar doua, regretele vor apare. De ce sa faceti o risipa de bani, cand puteti cumpara ceva bun de prima data?!
Personal, am cochetat la inceput cu ideea unei huse tip toc, mi se parea interesant sistemul, in plus telefonul era protejat 99%. Dar cum m-as mai fi jucat Total Defence, nu m-ar fi deranjat clapeta? Prietenii si colegii imi spuneau ca o pot alege cu incredere. Era doar o chestiune de gust si de obisnuinta, pentru ca la vechiul Nokia aveam o husa normala. Asa ca am renuntat pe moment la husa tip toc si mi-am luat o husa traditionala foarte draguta, cu floricele. Insa cel mai important lucru: smartphone-ul meu este protejat si il utilizez cu mare placere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum ma bate gandul sa imi iau manusi tactile . Frig afara si maini calde- ce tare!

Asa ca daca sunteti si voi in cautarea husei potrivite pentru smartphone-ul vostru, avem multe modele care s-ar putea sa va placa. Puteti arunca o privire aici.

2 comentarii la “Protejeaza-ti smartphone-ul!”

  1. Cristi spune:

    Eu mi-am cumparat de la voi o husa de silicon pentru telefonul meu de care sunt foarte incantat, deoarece imi protejeaza foarte bine telefonul plus ca am mai adaugat si o folie de protectie pentru display 😀

  2. Daniel spune:

    Salut,eu am pe samsung o folie Alien Surface de care sunt foarte multumit si o recomand,dar mi-am luat si o husa pentru cazuri extreme cand telefonul mai ajunge accidental pe podea,pe trotuar pe gresia din hol si multe alte locuri(eu fiind o persoana foarte energica:) )

Lasă un răspuns