Cum arata un Scaun de gaming Cyber?

Ce-i drept, si noua ne-a atras atentia numele lui. Daca esti gamer impatimit si/sau pasionat de tehnologie, cuvintul Cyber nu are cum sa fie trecut cu vederea. Mai ales atunci cand vorbim despre un scaun de gaming. 

De ce este diferit CyberChair? 

Nu arata ca un scaun de gaming clasic. Design-ul inspirat de masinile de curse este cool si are fanii lui cu siguranta, insa trebuie sa recunoastem ca nu se incadreaza in orice decor. Practic, este un mix extrem de bun intre sobru si modern, sau office si gaming. Perfect pentru cazurile in care ai un videocall la pranz cu un colaborator sau coleg, iar pe seara trebuie sa stai cat mai confortabil in timp ce participi la un Raid. 

Un alt avantaj care l-ar putea trimite direct intr-un top 3 al scaunelor de gaming este posibilitatea de a modifica design-ul in functie de preferintele tale. Pe langa ajustarile clasice ale inaltimii si unghiului spatarului, de aceasta data pot fi reglate si adancimea sezutului sau pozitia tetierei. Un aspect destul de interesant, pe care nu il intalnim des in cazul scaunelor de gaming. In plus, constructia sa acorda mai multa atentie zonei lombare, care de cele mai multe ori este si cea mai afectata de o postura incorecta la birou. 

Daca petreci multi timp asezat pe un scaun din piele naturala sau sintetica, cel mai probabil stii deja ca un astfel de material nu prea este prieten cu pielea, mai ales vara in zilele caniculare. Pe asta s-au bazat si cei de la Thermaltake atunci cand au gandit CyberChair E500, pentru ca au folosit doar material textil elastic foarte rezistent. Poate sustine o greutate de pana la 150 kg si se pare ca a trecut cu brio testul California Technical Bulletin 117, care verifica rezistenta la flacari. 

Asadar, se poate. Scaunele de gaming incep sa devina din ce in ce mai interesante in ultima vreme, dar in acelasi timp designerii lucreaza si la capitolul confort. In sfarsit exista solutii perfecte atat pentru gamerii impatimiti, cat si pentru cei care isi doresc un spatiu de lucru serios si super modern in acelasi timp. 

Noi speram ca nu se vor opri aici inovatiile in materie de scaune de gaming si ca oferta va deveni mult mai variata. Te tinem la curent! 😉 

Daca vrei sa afli mai multe despre Thermaltake CyberChair E500, urmareste clipul de mai jos.

Lasă un răspuns